Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (ΝΔ): Εάν η κυβέρνηση πετύχει με αυτά τα μέτρα ανάπτυξη, τότε ο Τσίπρας πάει για Νόμπελ Οικονομίας

Δένδιας (ΝΔ): Εάν η κυβέρνηση πετύχει με αυτά τα μέτρα ανάπτυξη, τότε ο Τσίπρας πάει για Νόμπελ Οικονομίας
Δυστυχώς βλέπω να σερνόμαστε και το επόμενο διάστημα υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την εκτίμηση πως εάν η κυβέρνηση καταφέρει με αυτά τα υφεσιακά μέτρα να επιτύχει ανάπτυξη, τότε ο Τσίπρας θα είναι ο επόμενος νομπελίστας Οικονομίας διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ν. Δένδιας.
Ερωτηθείς αν η κυβέρνηση θα μπορέσει να πιάσει τους αναπτυξιακούς στόχους που έχει θέσει η Ευρώπη για το δεύτερο εξάμηνο του 2016 και για το 2017 ή τα μέτρα θα λειτουργήσουν υφεσιακά ο κ.Δένδιας εμφανίστηκε αρνητικός.
«Το ότι είναι υφεσιακά τα μέτρα είναι πανθομολογούμενο, δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος να το αρνηθεί.
Αν τώρα καταφέρει αυτή η κυβέρνηση με υφεσιακά μέτρα, μετά από έξι χρόνια σκληρής λιτότητας γιατί εγώ δεν βγάζω και το παρελθόν έξω, να δημιουργήσει ανάπτυξη τι να πω.
Τότε ο κ. Τσίπρας θα είναι ο επόμενος νομπελίστας οικονομίας και θα είναι πολύ τιμητικό και για τη χώρα αυτό» υπογράμμισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Δένδιας.
Στη διαπίστωση ότι από τα λεγόμενά του προκύπτει ότι δεν βλέπει ανάπτυξη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ απάντησε αρνητικά.
«Βλέπω δυστυχώς να σερνόμαστε.
Το κρυμμένο δυναμικό της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας να μας κρατάει λίγο πάνω λίγο κάτω από τον αφρό, διότι αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή και η κυβέρνηση να κάνει ότι μπορεί με τα νομοθετήματα και την πολιτική της για να μας βουλιάξει.
Και σε αυτό υπάρχει και συνευθύνη των ευρωπαίων εταίρων μας που ανέχονται αυτή την πολιτική» υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης