Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Δική μας πρόταση ο «κόφτης» για να μην υπάρξουν νομοθετημένα μέτρα

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Δική μας πρόταση ο «κόφτης» για να μην υπάρξουν νομοθετημένα μέτρα
Ο κ.Μητσοτάκης λειτουργεί πολιτικά ως εκκρεμές υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι ο αυτόματος μηχανισμός περικοπών δαπανών σε περίπτωση δημοσιονομικού εκτροχιασμού ήταν πρόταση της κυβέρνησης διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος.
Όπως είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm αυτό έγινε προκειμένου να μην υπάρξουν νομοθετημένα μέτρα.
Αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο, ο κ.Φάμελλος υπεραμύνθηκε του ταμείου αποκρατικοποιήσεων, υποστηρίζοντας ότι «αξιοποιεί και δεν θα ξεπουλάει την δημόσια περιουσία» ενώ όσον αφορά τη ρύθμιση της πρώτης κατοικίας, τόνισε πως αυτή θα προφυλαχθεί και ότι «κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί στη ουλή να στηρίξει αυτή τη διάταξη».
Ως προς το θέμα της ελάφρυνσης του χρέους, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «η εξαγορά χρέους από τον ESM είναι σοβαρή πρόταση όπως και αυτή του ΔΝΤ» ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον αγωγό φυσικού αερίου ΤΑΡ, τονίζοντας ότι «εισάγει την Ελλάδα στο γεωπολιτικό χάρτη»
Κληθείς να σχολιάσει τη στάση αντιπολίτευσης καθώς και το τι θα πράξει στην ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, ο κ. Φάμελλος είπε ότι «ο βαθμός συνέπειας των κομμάτων της αντιπολίτευσης έναντι αυτών που ψήφισαν τον Αύγουστο μέλει να αποδειχθεί», ενώ «κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι λειτουργεί πολιτικά ως εκκρεμές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης