Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

SaxoSelect: Νέα, καινοτόμος υπηρεσία για τους επενδυτές από τη Saxo Bank

tags :
SaxoSelect: Νέα, καινοτόμος υπηρεσία για τους επενδυτές από τη Saxo Bank
Με το SaxoSelect Trading Strategies, οι επενδυτές που επιθυμούν να διευρύνουν το χαρτοφυλάκιό τους γρήγορα και έξυπνα, αποκτούν πρόσβαση σε επιλεγμένες επενδυτικές στρατηγικές 
Η Saxo Bank, ο ειδικός στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, παρουσιάζει την υπηρεσία SaxoSelect Trading Strategies, τη νέα, απολύτως ψηφιακή και πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία διαχείρισης επενδύσεων.
Με το SaxoSelect Trading Strategies, οι επενδυτές που επιθυμούν να διευρύνουν το χαρτοφυλάκιό τους γρήγορα και έξυπνα, αποκτούν πρόσβαση σε επιλεγμένες επενδυτικές στρατηγικές με κορυφαίες αποδόσεις, σε πραγματικό χρόνο και με πλήρη διαφάνεια, μέσα από τις πλατφόρμες συναλλαγών της Saxo Bank.
Το SaxoSelect Trading Strategies προσφέρει την ευκαιρία στους επενδυτές -και εφόσον πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις- να επωφεληθούν από τις αποδόσεις των στρατηγικών που σχεδιάζουν και διαχειρίζονται έμπειροι και εξειδικευμένοι traders, οι οποίοι έχουν επιλεγεί από τη Saxo Bank ακριβώς λόγω του επιτυχημένου ιστορικού τους και των σταθερά υψηλών τους επιδόσεων. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία που επιτρέπει στους επενδυτές να εντάξουν στο χαρτοφυλάκιό τους επενδυτικά προϊόντα από διάφορες κατηγορίες, όπως Forex, Μετοχές, Ομόλογα και Εμπορεύματα.
Ο περιορισμένος χρόνος και η έλλειψη εμπειρίας αποτελούν δύο από τους κυριότερους παράγοντες που αποτρέπουν ορισμένους επενδυτές από το να διαμορφώσουν μια στρατηγική που περιλαμβάνει διαφορετικά προϊόντα. Το SaxoSelect Trading Strategies δημιουργήθηκε ως απάντηση σε αυτές τις προκλήσεις, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επενδυτές να επιλέξουν μία ή περισσότερες από τις διαθέσιμες προκαθορισμένες επενδυτικές στρατηγικές -για την ώρα τέσσερις- προκειμένου να διευρύνουν το χαρτοφυλάκιό τους γρήγορα και έξυπνα, αλλά και με απόλυτη διαφάνεια, αποφασίζοντας οι ίδιοι για το ύψος των κεφαλαίων που θα επενδύσουν και τον χρόνο έναρξης ή λήξης της κάθε επένδυσης, ενώ παράλληλα μπορούν να προστατεύσουν το κεφάλαιό τους με την ασπίδα προστασίας επενδύσεων καθώς και να παρακολουθούν την απόδοση και τα επίπεδα κινδύνου κάθε στρατηγικής.
Προκειμένου να επιλέξει τις επενδυτικές στρατηγικές που θα ενταχθούν στο SaxoSelect Trading Strategies, η Saxo Bank πραγματοποιεί διεξοδικό έλεγχο, με έμφαση σε στοιχεία όπως το εύρος των προϊόντων που περιλαμβάνονται στην κάθε στρατηγική, τα μοτίβα και η συχνότητα των συναλλαγών, η μόχλευση, η βιωσιμότητα και η διαχείριση του κινδύνου – και βέβαια, το άτομο -δηλαδή ο trader- που σχεδιάζει την κάθε στρατηγική.
Το SaxoSelect Trading Strategies αποτελεί μια απολύτως ψηφιακή επενδυτική λύση χάρη στην ενοποίησή της με τη SaxoTraderGO, την προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών της τράπεζας, η οποία έχει αναπτυχθεί με τεχνολογία OpenAPI. Η ενοποίηση αυτή προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να διατηρούν τον απόλυτο έλεγχο των επενδύσεών τους, παρακολουθώντας όλες τις συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο, απευθείας από τον λογαριασμό τους και έχοντας πρόσβαση σε καθημερινές ενημερώσεις για την απόδοση του χαρτοφυλακίου τους στο τέλος της ημέρας.
Ο Kim Fournais, Διευθύνων Σύμβουλος της Saxo Bank, δήλωσε σχετικά τα εξής: «Πιστεύουμε ότι η εξέλιξη του FinTech θα επιφέρει τεράστιες αλλαγές στον κλάδο των επενδύσεων και της διαχείρισης κεφαλαίων. Η νέα υπηρεσία Saxo Select Trading Strategies αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του ολοένα αυξανόμενου ρόλου της Saxo Bank στον τομέα αυτόν. Η πλατφόρμα μας δεν προσφέρει απλώς στους επενδυτές που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις πρόσβαση στα καλύτερα και πλέον διαφοροποιημένα χαρτοφυλάκια του SaxoSelect Trading Strategies με αυτοματοποιημένες διαδικασίες, αλλά αποτελεί και μια εξαιρετική ευκαιρία για φιλόδοξους διαχειριστές κεφαλαίων να επιδείξουν τις επιτυχημένες επιδόσεις τους».
Ο Didier Abbato, Επικεφαλής του SaxoSelect, πρόσθεσε: «Η τεχνολογία της Saxo Bank είναι μοναδική, καθώς οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα, μέσω του SaxoSelect Trading Strategies, να αντιγράφουν και να προσαρμόζουν στο χαρτοφυλάκιό τους τις επενδυτικές συναλλαγές των εξειδικευμένων trader (σε διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων), σε πραγματικό χρόνο. Απ’ όσο γνωρίζουμε, δεν υπάρχει καμία άλλη αυτοματοποιημένη υπηρεσία διαχείρισης επενδύσεων, η οποία να επιτρέπει στους επενδυτές να πραγματοποιούν διαδικτυακές επενδύσεις σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας στρατηγικές που περιλαμβάνουν πολλά προϊόντα από διαφορετικές κατηγορίες».
Το SaxoSelect Trading Strategies διατίθεται και στην Ελλάδα, με τον Δημήτρη Μίχο, Γενικό Διευθυντή της Saxo Bank Greece, να σημειώνει τα εξής: «Η μέχρι στιγμής εμπειρία και το έντονο ενδιαφέρον που ήδη υπάρχει για τη νέα αυτή υπηρεσία από τους Έλληνες επενδυτές, μας επιβραβεύουν με τον καλύτερο τρόπο για τη στρατηγική μας να προσφέρουμε λύσεις που διευκολύνουν και εξελίσσουν ουσιαστικά τον σύγχρονο επενδυτή και ικανοποιούν τις ανάγκες για αμεσότητα, διαφάνεια, έλεγχο, εξοικονόμηση χρόνου.»


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης