Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεφαλογιάννης (ΝΔ): Υπάρχει ένα λάθος στη συμφωνία – Στηρίζεται στην αύξηση φόρων και όχι πλούτου

Κεφαλογιάννης (ΝΔ): Υπάρχει ένα λάθος στη συμφωνία – Στηρίζεται στην αύξηση φόρων και όχι πλούτου
Δεν μπορεί να βγει εύκολα το πρόγραμμα, τον Οκτώβριο θα χρειαζόμαστε νέα έσοδα είπε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι αν και είναι θετικό μήνυμα η επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών, υπάρχει σε αυτήν ένα καίριο λάθος διατύπωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννης.
«Στηρίζεται στην αύξηση φόρων και όχι πλούτου και μείωσης δαπανών» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89 ο κ.Κεφαλογιάννης, ο οποίος εκτίμησε ότι το πρόγραμμα αυτό δεν πρόκειται να βγει εύκολα και ότι τον προσεχή Οκτώβριο η χώρα θα χρειάζεται νέα έσοδα, τα οποία όμως δεν θα μπορεί να βρει.
«Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε από ιδεοληψίες, σκοτώνει την ιδιωτική πρωτοβουλία» είπε ο κ.Κεφαλογιάννης, ο οποίος εκτίμησε ότι «σε λίγους μήνες θα χρειαζόμαστε άλλη μια προσπάθεια από έναν λαό που έχει ξεπεράσει τα όρια του».
«Αντί να μειώσει τις δαπάνες, η κυβέρνηση φορολόγησε τον ήδη βαριά φορολογούμενο ελληνικό λαό με έμμεση φορολογία αυξάνοντας τα είδη πρώτης ανάγκης» είπε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως το πρόγραμμα δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο που αφήνει καμία οικονομία να προχωρήσει.
«Αποτρέπουμε κάθε επενδυτή να κάνει οποιαδήποτε επένδυση» τόνισε ο κ.Κεφαλογιάννης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ξεπουλά την περιουσία, από την οποία το Δημόσιο θα μπορούσε να εισπράττει έσοδα για 35 χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης