Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα ακολουθεί πολιτική ισονομίας για όλους - Εμπρηστικές δηλώσεις δεν βοηθούν κανέναν

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα ακολουθεί πολιτική ισονομίας για όλους - Εμπρηστικές δηλώσεις δεν βοηθούν κανέναν
«Εμπρηστικές πρωτοβουλίες και δηλώσεις που αποσκοπούν στο να δημιουργήσουν κλίμα αναστάτωσης και αβεβαιότητας προφανώς δεν βοηθούν κανέναν, ούτε βεβαίως το ακροατήριο στο οποίο απευθύνονται», δήλωσε ο Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ, E. Ευθυμίου, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με απαράδεκτες απόψεις για την κατάσταση στη Θράκη σε συνέδριο που οργανώθηκε στη Σαμψούντα.
Ο ίδιος σε συνέδριο που οργανώθηκε στη Σαμψούντα δήλωσε πως «η  Ελλάδα ακολουθεί πολιτική ισοπολιτείας και ισονομίας για όλους τους Έλληνες πολίτες ανεξαρτήτως θρησκεύματος, εξασφαλίζοντάς τους ευημερία, αξιοπρέπεια και σεβασμό όλων των δικαιωμάτων τους.
Απόδειξη τούτου είναι ότι η μουσουλμανική μειονότητα που διαβιεί στην Θράκη, απολαμβάνει πλήρως όλα τα δικαιώματά της και αναπτύσσεται απρόσκοπτα».
Σύμφωνα με τον κ. Ευθυμίου, «η Ελληνική κυβέρνηση με σεβασμό στις επιμέρους ιδιαιτερότητες των μουσουλμάνων πολιτών της προβαίνει σε στοχευμένες δράσεις, ώστε να είναι όλοι σε θέση να επωφελούνται των ευκαιριών που προσφέρει η Ελληνική Δημοκρατία εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης