Τελευταία Νέα
Διεθνή

Macron (Γάλλος ΥΠΟΙΚ): Διαψεύδει ότι ετοιμάζεται να διεκδικήσει την προεδρία της Γαλλίας το 2017

Macron (Γάλλος ΥΠΟΙΚ): Διαψεύδει ότι ετοιμάζεται να διεκδικήσει την προεδρία της Γαλλίας το 2017
Χαρακτήρισε τα σχετικά δημοσιεύματα «ανοησίες»
Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιευμάτων, που τον θέλουν να προετοιμάζεται να διεκδικήσει την προεδρία της Γαλλίας το 2017, προχώρησε ο γάλλος υπουργός Οικονομικών, Emmanuel Macron, χαρακτηρίζοντάς τα μάλιστα «ανοησίες».
Το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα Mediapart ανέφερε ότι ο 38χρονος πολιτικός ετοιμάζεται για μια τέτοια κίνηση, έχοντας επιλέξει ως ημερομηνία για τη σχετική ανακοίνωση τη 10η Ιουνίου.
Ο Macron, όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα του Reuters, είναι μακράν πιο δημοφιλείς από τον γάλλο πρόεδρο, Francois Hollande, ο οποίος θα αποφασίσει στα τέλη του 2016 αν θα είναι ο κύριος υποψήφιος της Αριστεράς.
Ο Macron, ο οποίος δεν έχει εκλεγεί βουλευτής, δεν έχει στήσει μια πολιτική μηχανή υποστήριξής του και όπως σημειώνει το Reuters, θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στον Hollande, καθώς ο τελευταίος προσπαθεί να ενώσει μια ήδη πολιτικά διχασμένη Αριστερά γύρω από την υποψηφιότητά του.
Πάντως, ο Macron δηλώνει για τα δημοσιεύματα ότι «όλα αυτά είναι απολύτως ανοησίες (…) αυτό που με ενδιαφέρει είναι η πραγματική ζωή και η δουλειά μου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης