Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Guardian: Οι έλληνες βουλευτές ενέκριναν τα πιο σκληρά μέτρα λιτότητας - Στόχος η ελάφρυνση του χρέους

tags :
Guardian: Οι έλληνες βουλευτές ενέκριναν τα πιο σκληρά μέτρα λιτότητας - Στόχος η ελάφρυνση του χρέους
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup για την Ελλάδα, στην οποία η ελληνική κυβέρνηση ελπίζει να στρέψει το ενδιαφέρον στο ζήτημα του ελληνικού χρέους
Τα πιο σκληρά μέτρα λιτότητας του τρίτου μνημονίου ψήφισαν οι έλληνες βουλευτές, εν μέσω επεισοδίων, αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Guardian.
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup για την Ελλάδα, υπογραμμίζει το δημοσίευμα, στην οποία η ελληνική κυβέρνηση ελπίζει να στρέψει το ενδιαφέρον στο ζήτημα του ελληνικού χρέους.
Ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στο κοινοβούλιο είπε ότι είμαστε αποφασισμένοι να επαναφέρουμε την Ελλάδα στα πόδια της με όποιο κόστος, αναφέρει ο Guardian, εν μέσω της τριήμερης απεργίας που παρέλυσε τη χώρα και συγκρούσεων στους δρόμους της Αθήνας.
Σε ένα πρωτοφανές βήμα οι δανειστές αναμένεται να εστιάσουν στην ελάφρυνση του ελληνικού χρέους το οποίο είναι στο 180% του ΑΕΠ, το μεγαλύτερο στην Ευρώπη και η Αθήνα θέλει να διασφαλίσει ότι η διαγραφή είναι στο τραπέζι.
Ωστόσο, οι δανειστές ζητούν επίσης ένα νέο πακέτο προληπτικών μέτρων για να διασφαλίσουν ότι η Ελλάδα θα πιάσει τους δημοσιονομικούς στόχους για το 2018.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης