Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Τα μέτρα που λήφθηκαν από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ήταν 58,6 δισ ευρώ - Τα δικά μας είναι 5 δισ

Καμμένος: Τα μέτρα που λήφθηκαν από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ήταν 58,6 δισ ευρώ - Τα δικά μας είναι  5 δισ
«Από την αντιπολίτευση δεν ακούσαμε τίποτα ουσιαστικό για το ασφαλιστικό", ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος
«Τα μέτρα που πάρθηκαν από το 2010 ως το 2014 είναι 58,6 δισ. ευρώ και τα σημερινά μέτρα μέχρι και το 18 είναι 5 δισ. στη χειρότερη των περιπτώσεων», ανέφερε μιλώντας στη Βουλή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος.
Μάλιστα, απευθυνόμενος σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ανέφερε «τα δικά σας τα σπασμένα καλούμαστε σήμερα να ψηφίσουμε», προσθέτοντας ότι «ενώ διαλύσατε με το PSI τα ταμεία και ψηφίσατε 58,6 δισ. μέτρα, έρχεστε σήμερα εδώ και αντι να ακολουθήσετε μια εθνική προσπάθεια κάνετε τους παλικαρισμούς και τους λεονταρισμούς που έκαναν κάποιοι άλλοι».
Σημείωσε δε, πως «από την αντιπολίτευση δεν ακούσαμε τίποτα ουσιαστικό για το ασφαλιστικό.
Ξεχάσαμε τη συζήτηση που γίνεται».
Ο κ. Καμμένος έκανε αναφορά στα διαφημιστικά κονδύλια των τραπεζών που δημοσιεύτηκαν και διερωτήθηκε αν αναφέρονται σε όλα τα ΜΜΕ, προσθέτοντας «γιατί βλέπω πως ευνοήθηκε και το protagon που ιδρύθηκε από τον κ. Θεοδωράκη».
Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πολλά μέσα πληρώνονται από τις τράπεζες για να λένε αυτά που λένε, ενώ κάλεσε τον Εισαγγελέα να ερευνήσει τις διαφημιστικές εισφορές σε συγκεκριμένα μέσα και δημόσιους οργανισμούς.
Άμεση ήταν η απάντηση που έδωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, ο οποίος είπε για τον κ. Καμμένο ότι «τα ξενύχτια στις βίλες έχουν κουράσει», ενώ διευκρίνισε ότι από το protagon έφυγε την άνοιξη του 2014 και συνέχισε λέγοντας «μόνο σαν αστείο μπορώ να εκλάβω τις συστάσεις του κ. Καμμένου περί ήθους», υπενθυμίζοντας τη φράση «στα τέσσερα».
Ο κ. Καμμένος απαντώντας είπε ότι ο κ. Θεοδωράκης ξέχασε ότι η φράση «στα τέσσερα» είναι του κ. Σαμαρά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης