Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μανιάτης (Δημοκρατική Συμπαράταξη): Ένας πανικόβλητος ηγέτης των ψεμάτων είναι ο Τσίπρας

Μανιάτης (Δημοκρατική Συμπαράταξη): Ένας πανικόβλητος ηγέτης των ψεμάτων είναι ο Τσίπρας
«Είναι καιρός να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα», είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γ. Μανιάτης
Αιχμές για τις κλειστές πόρτες του Εθνικού Κήπου που βλέπουν προς το Μαξίμου, άφησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γ.Μανιάτης, μιλώντας την Ολομέλεια της Βουλής, ενώ χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ως πανικόβλητο ηγέτη των ψεμάτων.
Όπως ανέφερε ο κ. Μανιάτης, «επειδή «τα στερνά τιμούν τα πρώτα», θυμάμαι ότι όταν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έγινε κυβέρνηση, είπε ότι θα βγάλει τα κάγκελα από την Πλατεία Συντάγματος, γιατί δεν φοβάται τους πολίτες που διαδηλώνουν.
Δεν ξέρω αν βγήκαν τα κάγκελα, αλλά σήμερα το πρωί διάβασα ότι έκλεισαν οι πόρτες του Εθνικού Κήπου που βλέπουν προς το Μαξίμου, για να μην περάσουν κάποιοι.
Μα, στον Εθνικό Κήπο, αν δεν κάνω λάθος, υπάρχουν μόνο παγώνια και πάπιες που κρώζουν τα άλλα παγώνια και τις άλλες πάπιες.
Δεν κρώζουν ούτε Πρωθυπουργούς ούτε Υπουργούς που μένουν στο Μαξίμου.
Προς τι, λοιπόν, το κλείσιμο των θυρών του Εθνικού Κήπου προς το Μαξίμου;
Μήπως γιατί φοβάστε τους πολίτες;».
Κάνοντας αναφορά στον κ. Τσίπρα ο κ. Μανιάτης είπε πως είναι «ένας πανικόβλητος ηγέτης των ψεμάτων», «ο κ. Τσίπρας, αυτός που θα έσωζε την Ευρώπη, ο κ. Τσίπρας, ο χειρότερος διαπραγματευτής του κόσμου σύμφωνα με το καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου Harvard, ο κ. Τσίπρας, ο θαυμαστής του Μαδούρο της χρεωκοπημένης Βενεζουέλας, όπου οι μανάδες τσακώνονται μεταξύ τους για ένα ποτήρι γάλα για τα παιδιά τους», προσθέτοντας  ότι  καταρρέει μαζί με τον αγαπημένο του συνέταιρο κ. Καμμένο και «είναι καιρός να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα».
Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «η Κυβέρνηση είναι ο Χρυσός Χορηγός των Ιδιωτικών Ασφαλιστικών Εταιρειών».
Ο κ. Μανιάτης, συνέχισε λέγοντας «εμείς ως Δημοκρατική Συμπαράταξη, στο πλαίσιο αυτού που εμείς ονομάζουμε «Προοδευτικό Πατριωτισμό» θα καταθέσουμε πέντε προτάσεις με τίτλους».
Μεταξύ άλλων, ο κ. Μανιάτης ανέφερε ότι στις 17 Μαΐου ο Πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει στη Θεσσαλονίκη το μεγαλύτερο έργο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, τον αγωγό φυσικού αερίου TAP, προσθέτοντας «εμείς τον κάναμε νόμο, τον υπερψηφίσαμε κι εσείς τον καταψηφίσατε.
Έχετε το θράσος να πανηγυρίζετε για ένα έργο που δεν έχετε βάλει μια πενιά».
Ο κ. Μανιάτης κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι «η ιστορία σας έχει ήδη καταδικάσει.
Κοντός ψαλμός αλληλούια, θα σας καταδικάσει και ο ελληνικός λαός».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης