Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλεξιάδης: Προσπαθούμε να πατάξουμε την φοροδιαφυγή όχι σύμφωνα με τα συμφέροντα των βουλευτών

Αλεξιάδης: Προσπαθούμε να πατάξουμε την φοροδιαφυγή όχι σύμφωνα με τα συμφέροντα των βουλευτών
Τι ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρ. Αλεξιάδης, στη Βουλή
«Προσπαθούμε να πατάξουμε την φοροδιαφυγή και λαθρεμπορία καυσίμων όχι σύμφωνα με τα συμφέροντα των βουλευτών της αντιπολίτευσης», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρ. Αλεξιάδης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.
Μάλιστα, ο ίδιος υπογράμμισε ότι η  κυβέρνηση δίνει μάχη υπέρ της κοινωνίας, ενώ άσκησε κριτική στις προηγούμενες κυβερνήσεις για το ασφαλιστικό.
Μεταξύ άλλων ανέφερε «αναρωτιέμαι ποιος έφερε σε αυτή την κατάσταση το ασφαλιστικό, και τώρα μας κουνάει το δάχτυλο», αλλά και ότι «επειδή ο λαός έχει μνήμη, γνωρίζει ποιος ευθύνεται για το ασφαλιστικό και δεν θα εμπιστευτεί το παρελθόν για να βγει από αυτήν την κατάσταση».
Ακόμη, ο κ. Αλεξιάδης σε σχέση με τη φορολογία σημείωσε πως «είναι απίστευτο ότι ακούμε τώρα κριτικές από βουλευτές της αντιπολίτευσης που ψήφισαν αυτά τα μέτρα».
Περαιτέρω, ανέφερε ότι τα έσοδα της κυβέρνησης δεν καταρρέουν, προσθέτοντας ότι τον Απρίλιο τα έσοδα ανήλθαν στα 3,03 δισ. ευρώ, όταν τον Απρίλιο του 2015 είχαν ανέλθει σε 2,94 δισ., καθώς και πως το 2015 ο τομέας της ναυτιλίας και οι εφοπλιστές πλήρωσαν περισσότερο φόρο συγκριτικά με τα προηγούμενα έτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης