Τελευταία Νέα
Οικονομία

Με χρηματοδοτικό πρόγραμμα για ελληνικές ΜΜΕ εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 9/5 το «σχέδιο Γιουνκέρ»

Με χρηματοδοτικό πρόγραμμα για ελληνικές ΜΜΕ εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 9/5 το «σχέδιο Γιουνκέρ»
Τη Δευτέρα 9/5 θα υπογραφεί και η συμφωνία εγγυήσεων μεταξύ ΕΤΣΕ/EIF και ομίλου ProCredit στο πλαίσιο του InnovFin
Η πρώτη συμφωνία στο πλαίσιο του Επενδυτικού Σχεδίου για την Ευρώπη («Σχέδιο Γιουνκέρ») πρόκειται να υπογραφεί την ερχόμενη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Ευρωπαίου Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Η συμφωνία αφορά στη λειτουργία του χρηματοδοτικού προγράμματος InnovFin με τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Ταμείου Στρατηγικών Επενδύσεων στην Ελλάδα και προορίζεται για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (MME).
Η έναρξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί με ομιλία του Αβραμόπουλου, με θέμα «Το επενδυτικό σχέδιο για την Ευρώπη έρχεται στην Ελλάδα».
Στη συνέχεια θα μιλήσει ο γενικός διευθυντής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (EIF), Pier Luigi Gilibert, με θέμα «Υποστηρίζοντας την καινοτομία, την ανταγωνιστικότητα και την οικονομική μεγέθυνση - ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων».
Θα ακολουθήσει δήλωση του Borislav Konstantinov, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ProCredit Holding.
Τη Δευτέρα 9/5 θα υπογραφεί και η συμφωνία εγγυήσεων μεταξύ ΕΤΣΕ/EIF και ομίλου ProCredit στο πλαίσιο του InnovFin, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης