Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ: Κάλπικη η αντίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛΛ. στο μνημόνιο

ΚΚΕ: Κάλπικη η αντίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛΛ. στο μνημόνιο
Το ασφαλιστικό – φορολογικό πακέτο τσακίζει ασφαλιστικά δικαιώματα και απογειώνει τη φοροληστεία για τα λαϊκά στρώματα, τονίζει ο Περισσός
Για κάλπικη αντίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛΛ. στο μνημόνιο κάνει λόγο το ΚΚΕ, το οποίο τονίζει ότι το ασφαλιστικό – φορολογικό πακέτο, που προωθεί στη βουλή, τσακίζει ασφαλιστικά δικαιώματα και απογειώνει τη φοροληστεία για τα λαϊκά στρώματα.
Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση του Περισσού με αφορμή τη συνεχιζόμενη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους θεσμούς σημειώνει ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προβάλλοντας την κάλπικη αντίθεσή της στο μνημόνιο – κάβα, στο οποίο έχει ήδη συμφωνήσει και απλά αναζητά τρόπο νομοθέτησης, στόχο έχει να κρύψει ότι το ασφαλιστικό – φορολογικό πακέτο, που προωθεί στη βουλή, τσακίζει ασφαλιστικά δικαιώματα και απογειώνει τη φοροληστεία για τα λαϊκά στρώματα».
Προσθέτει δε, ότι «ο ταξικός εορτασμός της Πρωτομαγιάς στις 8 Μάη και η 48ωρη απεργία που έχει ήδη αναγγελθεί, πρέπει να αποτελέσουν σταθμούς λαϊκής αγωνιστικής ανάτασης ενάντια στα μέτρα διαρκείας και στους υπεύθυνους – κεφάλαιο, ΕΕ, κυβέρνηση, αστικά κόμματα – της αντιλαϊκής επίθεσης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης