Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Internet στο σπίτι που φτάνει έως τα 100Mbps με το COSMOTE Home Speed Booster

tags :
Internet στο σπίτι που φτάνει έως τα 100Mbps με το COSMOTE Home Speed Booster
- Πρώτη στην Ελλάδα η COSMOTE διαθέτει εμπορικά την τεχνολογία Hybrid Access
- Συνδυασμός ταχύτητας ευρυζωνικών δικτύων σταθερής & κινητής
Γρηγορότερο Internet με τελικές ταχύτητες έως και 100Mbps προσφέρει πρώτη η COSMOTE με τη νέα υπηρεσία COSMOTE Home Speed Booster, που συνδυάζει την ταχύτητα της σταθερής ευρυζωνικής σύνδεσης, με την ταχύτητα των δικτύων 3G & 4G, μέσω της τεχνολογίας Hybrid Access.
Με την πρωτοποριακή υπηρεσία COSMOTE Home Speed Booster οι συνδρομητές των προγραμμάτων COSMOTE Home Double Play μπορούν να αυξήσουν την ταχύτητα του σταθερού τους Internet μέσω δικτύου κινητής COSMOTE και να απολαμβάνουν ταχύτητες έως και 100Μbps. Συγκεκριμένα, όταν η χρήση του σταθερού Internet γίνεται απαιτητική και χρησιμοποιείται όλο το εύρος της, τότε ο νέος ειδικός router που συνοδεύει την υπηρεσία ενεργοποιεί αυτόματα και τη σύνδεση κινητής, μέσω δικτύων 3G & 4G. Αυτό σημαίνει ακόμη καλύτερο HD video streaming, αλλά και πιο γρήγορο downloading ή uploading μεγάλων αρχείων.
Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, οι συνδρομητές COSMOTE Home Double Play έχουν τη δυνατότητα χρήσης όγκου δεδομένων 20GB κάθε μήνα μέσω δικτύου κινητής με 15 ευρώ , ενώ o εξοπλισμός Hybrid Access Router παρέχεται δωρεάν. Ως προσφορά γνωριμίας με τη νέα υπηρεσία, οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν κατανάλωσης επιπλέον όγκου 20GB .
«Οι σημαντικές επενδύσεις του Ομίλου ΟΤΕ για την ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογικών υποδομών και δικτύων νέας γενιάς σταθερής και κινητής, επιτρέπουν στους συνδρομητές μας να απολαμβάνουν πρώτοι καινοτόμες υπηρεσίες, που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους για επικοινωνία. Το COSMOTE Home Speed Booster έρχεται να καλύψει ανάγκες των πελατών που δημιουργούνται, ξεπερνώντας τους περιορισμούς της τεχνολογίας. Με τη νέα τεχνολογία Hybrid Access, που πρώτη η COSMOTE παρουσίασε και διαθέτει εμπορικά στην Ελλάδα, βελτιώνεται σημαντικά η εμπειρία internet», δήλωσε σχετικά ο Chief Officer Τεχνολογίας και Λειτουργιών του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Στέφανος Θεοχαρόπουλος.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην Εξυπηρέτηση Πελατών Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ στο 13888 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της COSMOTE.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης