Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Rakkan Fashion Brunch - Η Νέα Πρόταση του Rakkan Bar Restaurant που ένωσε Μόδα & Γεύση!

tags :
Rakkan Fashion Brunch - Η Νέα Πρόταση του Rakkan Bar Restaurant που ένωσε Μόδα & Γεύση!
Η Νέα Πρόταση του Rakkan Bar Restaurant που ένωσε Μόδα & Γεύση!
Την Κυριακή 24 Απριλίου, το Rakkan Bar Restaurant - ο μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της fusion Ιαπωνικής κουζίνας στην Αθήνα – παρουσίασε μια νέα και ανατρεπτική πρόταση για την αγαπημένη ιεροτελεστία του Brunching!
Το ολοκαίνουριο Fashion Brunch – το οποίο μας δίνει ξανά ραντεβού την Κυριακή 15 & 29 Μαΐου - παντρεύει με τον πιο απολαυστικό τρόπο τη Μόδα με τη Γεύση καθώς η κουζίνα εμπνέεται από τις τάσεις της σεζόν για να δημιουργήσει γλυκές και αρμυρές προτάσεις συνυφασμένες με το ύφος του fashion brand που φιλοξενείται.
Υπό τους ήχους summer jazz από τους Manouchedrome, την Κυριακή 24 Απριλίου, απολαύσαμε ένα ανοιξιάτικα εμπνευσμένο menu από ευφάνταστες, αλμυρές και γλυκές δημιουργίες στην ειδική τιμή των 30,00€ / 2 άτομα με Cucumber jelly crab sandwich  Duck buns canape with mango chutney  Pistachio club sandwich with vanilla cream and mango jelly  Lollipop with lemon cremeux and rose  Yuzu éclair συνοδεία καφέ ή τσάι. Φυσικά, δεν έλειψαν οι ήδη αγαπημένες γεύσεις του a la carte Brunch Menu που προσφέρει το Rakkan κάθε Κυριακή από τις 12.
Γνωρίσαμε από κοντά τη νέα, καλοκαιρινή συλλογή του brand Nidodileda, με τα χαρακτηριστικά hippie τυπώματα, τα αέρινα και ελαφριά υφάσματα, καθώς και τους out of the box συνδυασμούς υφασμάτων. Μοναδικά χρώματα, μαλακές αλλά και σταθερές περίτεχνες δαντέλες, ιδιαίτερα cut-outs και χαρακτηριστικά, πλέον, ανοίγματα στις πλάτες πρωταγωνιστούν και συνθέτουν το layout της νέας collection.Guest στο Fashion Brunch, η Φιλιώ Μέτση του All You Need Is Style, για μοναδικά fashion tips & style tricks, για το καλοκαίρι.
Μαζί μας, η premium σειρά αντηλιακής φροντίδας της Intermed, που χάρισε μοναδικά δώρα σε όλους!
Συνδυάζοντας την ιαπωνική παράδοση με γεύσεις και αλχημείες από τις διεθνείς κουζίνες του κόσμου, το Rakkan Bar Restaurant σας περιμένει κάθε στιγμή της ημέρας στο εντυπωσιακό, μίνιμαλ περιβάλλον του για να απολαύσετε τις φινετσάτες γευστικές δημιουργίες της ομάδας των κορυφαίων chef της κουζίνας του, από το μεσημέρι (με new a la carte entries & νέες, friendly for all τιμές) μέχρι το βράδυ.
Rakkan στα Ιαπωνικά σημαίνει «αισιοδοξία» και εμείς φιλοδοξούμε οι επισκέπτες μας να αφήνουν τον χώρο του Rakkan Bar Restaurant νιώθοντας ... πιο αισιόδοξοι από ποτέ!

Rakkan Bar Restaurant
Reservations: 21 0808 7941 • Kifisias Av. 238-240 Kifisia, 14562 Athens, Greece • Email: info@rakkanrestaurant.com Web: www.rakkanrestaurant.gr
Facebook: facebook.com/RakkanBarLoungeRestaurant
Instagram: @rakkanrestaurant

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης