Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο Ελληνικό για την αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων – Έγιναν τέσσερις συλλήψεις

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο Ελληνικό για την αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων – Έγιναν τέσσερις συλλήψεις
Συνολικά βεβαιώθηκαν 147 παραβάσεις
Τέσσερις συλλήψεις έγιναν στη διάρκεια της ειδικής εξόρμησης στην περιοχή του Τμήματος Τροχαίας Ελληνικού, που έγινε με τη συνδρομή των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) καθώς και αστυνομικών δυνάμεων των Διευθύνσεων Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και τροχονομικών ελέγχων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και λοιπών επικίνδυνων παραβάσεων.
Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 23 Απριλίου και συγκεκριμένα,  τις βραδινές ώρες της 22ης προς 23 Απριλίου, επιχείρηση για την αποτροπή και την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων στην περιοχή του Ελληνικού.
Στο πλαίσιο αυτής, συνελήφθησαν τέσσερις  ημεδαποί οδηγοί, ηλικίας 19 έως 29 ετών, για στέρηση άδειας οδήγησης (διπλώματος).
Συνολικά διενεργήθηκαν 240 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών οχημάτων και βεβαιώθηκαν 147 παραβάσεις, εκ των οποίων 9 σε βαθμό πλημμελήματος και 3 σε βαθμό πταίσματος.
Σε ό,τι αφορά τις παραβάσεις, 22 αφορούσαν τη μη χρήση προστατευτικού κράνους, 9  στέρηση άδειας οδήγησης, 17  μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 2  παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 2  χρήση κινητού τηλεφώνου και 95 λοιπές τροχαίες παραβάσεις: -95-
Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 55 άδειες ικανότητας οδήγησης, 24 άδειες κυκλοφορίας και 15 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, καθώς επίσης ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν 4 οχήματα.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες οι οποίες και θα υποβληθούν αρμοδίως στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης