Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Προνομιακούς όρους προμήθειας συσκευών POS από τη Eurobank εξασφάλισε στα μέλη του το Οικονομικό Επιμελητήριο

Προνομιακούς όρους προμήθειας συσκευών POS από τη Eurobank εξασφάλισε στα μέλη του το Οικονομικό Επιμελητήριο
Η προμήθεια εκκαθάρισης συναλλαγών για κάρτες Visa και Mastercard ορίστηκε σε 0,80%
Σε συμφωνία με την τράπεζα Eurobank για προνομιακούς όρους προμήθειας, εγκατάστασης και συντήρησης συσκευών πραγματοποίησης συναλλαγών μέσω καρτών (POS) για τα μέλη του και τους λογιστές–φοροτεχνικούς προχώρησε το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΟΕΕ), μετά από σχετική έρευνα αγοράς που διενήργησε μεταξύ των συστημικών τραπεζών της χώρας.
Δικαιούχοι της προσφοράς είναι oι επιτηδευματίες, μέλη του ΟΕΕ οι οποίοι είναι οικονομικά ενήμεροι και οι ενεργοί λογιστές-φοροτεχνικοί, οι οποίοι έχουν υποβάλει την προβλεπόμενη ΥΔ από τον Ν. 4093/2012 για το έτος 2016, επιδεικνύοντας στα κατά τόπους υποκαταστήματα της Eurobank και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου την επαγγελματική τους ταυτότητα ή την ταυτότητα μέλους του ΟΕΕ.
Όπως ανακοίνωσε το ΟΕΕ, προχώρησε στη συγκεκριμένη συμφωνία «ικανοποιώντας χιλιάδες αιτήματα ελεύθερων επαγγελματιών, μελών του και λογιστών-φοροτεχνικών» για ευνοϊκότερους όρους προμήθειας των μηχανημάτων POS, καθώς όπως κρίνει «ρευστότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ουσιαστικά δεν υπάρχει».

Η προσφορά

Συνοπτικά αναφέρεται, ότι η προσφορά αφορά σε POS που κάνουν αποδεκτές για συναλλαγές κάρτες Visa, MasterCard, Amex και Diners και προβλέπει «δωρεάν εγκατάσταση ενσύρματων τερματικών POS για τον πρώτο χρόνο», με δυνατότητα χρονικής επέκτασης της δωρεάν περιόδου για εκκαθαρισμένες συναλλαγές άνω των 10 χιλ. ευρώ ετησίως.
Η πίστωση των συναλλαγών θα πραγματοποιείται τραπεζικά την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ενώ προσφέρεται ένα ευρύ πρόγραμμα άτοκων δόσεων.
Η προμήθεια εκκαθάρισης συναλλαγών για κάρτες Visa και Mastercard ορίστηκε σε 0,80%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης