Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιακουμάτος (ΝΔ): Ο Παπαμιμίκος έκανε μεγάλη ζημιά στη ΝΔ – Υπέρβαση οι αποφάσεις Μητσοτάκη

Γιακουμάτος (ΝΔ): Ο Παπαμιμίκος έκανε μεγάλη ζημιά στη ΝΔ – Υπέρβαση οι αποφάσεις Μητσοτάκη
Με την απόφαση του ο Μητσοτάκης έβαλε τελεία και παύλα στα μικροκομματικά τερτίπια είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Επίθεση στον Ανδρέα Παπαμιμίκο για τα τεκταινόμενα στην ΟΝΝΕΔ εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Γιακουμάτος, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι έκανε μεγάλη ζημιά στη ΝΔ.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fmο κ.Γιακουμάτος έβαλε κατά του κ.Παπαμιμίκου, τονίζοντας ότι «από τα γεννοφάσκια λειτουργούσε με μηχανισμούς και μετείχε σε δολοπλοκίες και  δημιούργησε πολλά προβλήματα και στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων στις πρόσφατες εκλογές».
Παράλληλα ο κ.Γιακουμάτος εξήρε την απόφαση του Κ.Μητσοτάκη να μην δεχθεί στο επικείμενο συνέδριο της ΝΔ, συνέδρους της ΟΝΝΕΔ, χαρακτηρίζοντας τις αποφάσεις του προέδρου της ΝΔ «μεγάλη υπέρβαση».
Ο κ.Γιακουμάτος υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ με την κίνησή του έβαλε «τελεία και παύλα στα μικροκομματικά τερτίπια» ενώ κατέκρινε την δράση των κομματικών μηχανισμών επί προεδρίας Σαμαρά.
Ερωτηθείς για τη στάση της κυβέρνησης όσον αφορά το θέμα της διαπραγμάτευσης, ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε ότι επανέρχεται ο εφιάλτης του περσινού καλοκαιριού και έκανε λόγο για ανικανότητα της κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης