Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Deutsche Bank: Οι μετοχές μπορούν να πραγματοποιήσουν ράλι 25%, αλλά μετά θα βυθιστούν

Deutsche Bank: Οι μετοχές μπορούν να πραγματοποιήσουν ράλι 25%, αλλά μετά θα βυθιστούν
Το τέλος αυτού του ανοδικού κύκλου θα έρθει στα τέλη του 2018 και το πάρτι θα τελειώσει με την έλευση των «αρκούδων», δηλαδή με μία υποχώρηση της τάξης του 20%
Ένα νέο μεγάλο ράλι για τις αμερικανικές μετοχές προβλέπουν οι αναλυτές της Deutsche Bank με επικεφαλής τον αναλυτή David Bianco.
Αλλά μετά θα ακολουθήσει ένα μεγάλο ξεπούλημα.
Στην τελευταία τους έκθεση για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές του S&P 500, οι αναλυτές της DB σημειώνουν ότι ακόμη ένα ράλι της τάξης του 25% μπορεί να έρθει στις αγορές, ενώ θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του 2018.
Σε αυτό το ράλι, σύμφωνα με τους αναλυτές, ο δείκτης S&P 500 μπορεί να πλησιάσει στις 2.500 μονάδες, από τα σημερινά επίπεδα των 2.050 μονάδων περίπου που βρίσκεται σήμερα.
Όμως, έπειτα από αυτό το ράλι, το πάρτι θα τελειώσει με την έλευση των «αρκούδων», δηλαδή με μία υποχώρηση της τάξης του 20% από τα υψηλά που θα διαμορφωθούν, διαγράφοντας όλα τα επιπλέον κέρδη του τρέχοντος ανοδικού κύκλου.
Για να το θέσει κανείς διαφορετικά, οι μετοχές πιθανότατα θα πραγματοποιήσουν ένα ράλι από εδώ και πέρα και έπειτα από μερικά χρόνια θα καταλήξουν εδώ που βρίσκονται σήμερα ή και ακόμη χειρότερα.
Οπότε, απολαύστε το όσο διαρκεί...

Ορίστε οι προβλέψεις της Deutsche Bank:

db 2

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης