Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Δεν αντέχει η Ελλάδα δεύτερη φορά την περιπέτεια του 2015 – Θα ζητάμε συνέχεια εκλογές

Μπακογιάννη (ΝΔ): Δεν αντέχει η Ελλάδα δεύτερη φορά την περιπέτεια του 2015 – Θα ζητάμε συνέχεια εκλογές
Ο τόπος δεν αντέχει άλλο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υπογράμμισε η βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η Ελλάδα δεν αντέχει δεύτερη φορά να ζήσει την περιπέτεια του 2015 διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας πως η ΝΔ θα ζητά συνέχεια την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Σε δηλώσεις της στο vima.gr η κα.Μπακογιάννη επισημαίνει πως «όπως ομολογούν και οι υπουργοί της κυβέρνησης» μια περιπέτεια αντίστοιχη με αυτήν του 2015 ως προς την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης, «θα είναι καταστροφή για την Ελλάδα και για την ελληνική οικονομία».
Η βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε πως η ΝΔ θα ζητά μόνιμα και συνέχεια εκλογές έως ότου αλλάξει η κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας πως «ο τόπος δεν αντέχει άλλο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» και ότι «εάν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση σε λίγο η ζημιά θα είναι ανεπανόρθωτη».
Η κα.Μπακογιάννη είπε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τα νέα μέτρα και σημειώνει ότι έχει ενημερωθεί σχετικά και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.
«Το Grexit θα φύγει από το τραπέζι όταν η Ελλάδα ξανασταθεί στα πόδια της» τόνισε η κα.Μπακογιάννη.
Ενόψει του συνεδρίου της ΝΔ τονίζει ότι το κόμμα χρειάζεται να κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων κοινωνικών ομάδων, τις οποίες έχει χάσει τα τελευταία χρόνια και συμπληρώνει πως «οφείλει να απευθυνθεί με λόγο καθαρό, έντιμο, υπεύθυνο και κυρίως να αναδείξει την προοπτική και την ελπίδα».
«Η ΝΔ είναι κεντροδεξιό κόμμα και μια φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη που μπορεί γνήσια να εκφράζει τους Έλληνες που δεν θεωρούν τους εαυτούς τους άκρα» είπε η κα.Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης