Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (ΝΔ): Η ΝΔ δεν μπορεί να επιβάλλει πρόωρες εκλογές – Αυτή η κυβέρνηση δεν θα πάει μακριά

Δένδιας (ΝΔ): Η ΝΔ δεν μπορεί να επιβάλλει πρόωρες εκλογές – Αυτή η κυβέρνηση δεν θα πάει μακριά
Η ΝΔ ζητώντας εκλογές επιτελεί το συνταγματικό της καθήκον υπογράμμισε ο κ.Δένδιας
Την θέση ότι η ΝΔ δεν μπορεί να επιβάλλει πρόωρες εκλογές διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Δένδιας, αναφέροντας πως η παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία είναι πιο επιζήμια από τη διαδικασία να φύγει.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Δένδιας υπογράμμισε πως η ΝΔ, ζητώντας εκλογές στην ουσία επιτελεί το συνταγματικό της καθήκον.
Ο κ.Δένδιας, αφού εκτίμησε ότι η κυβέρνηση αυτή δεν θα πάει μακριά, απέρριψε το ενδεχόμενο κυβέρνησης εθνικού σκοπού ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο με αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ό,τι αφορά την εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ είπε ότι η ΝΔ θα συμμετάσχει στη συζήτηση, διευκρίνισε ωστόσο πως η ΝΔ είχε υποβάλει αίτημα για εξεταστική για τα capital controls και η συζήτηση για το θέμα αυτό θα έπρεπε να είχε προηγηθεί.
Αναφορικά με τα οικονομικά στη ΝΔ είπε ότι ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε το καθήκον του και αυτοβούλως μίλησε για το θέμα ενώ για την υπόθεση Παπασταύρου είπε ότι θα πρέπει να εκδοθεί απόφαση από το δικαστήριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης