Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (ΝΔ): Να φύγει ο Τσίπρας – Αιμορραγούμε κάθε μέρα, η αξιολόγηση έπρεπε να έχει κλείσει

Δένδιας (ΝΔ): Να φύγει ο Τσίπρας – Αιμορραγούμε κάθε μέρα, η αξιολόγηση έπρεπε να έχει κλείσει
Δεν μπορούμε να μιλάμε για περικοπή χρέους, παρά μόνο για επιμηκύνσεις και περίοδο χάριτος τόνισε ο κ.Δένδιας
Να αποχωρήσει από την πρωθυπουργία κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Δένδιας, ο οποίος εξέφρασε την έντονη ανησυχία του τόσο για τις εξελίξεις στην οικονομία όσο και για τη προσφυγική κρίση.
«Πάμε να κλείσουμε διαπραγμάτευση Μάιο – Ιούνιο εν μέσω τσακωμού ενώ ο Τσακαλώτος έλεγε ότι αν η διαπραγμάτευση πάει Ιούνιο θα καταστραφούμε.
Η κατάσταση επιβαρύνει το κλίμα των διαπραγματεύσεων» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Δένδιας.
«Το μείζον δεν είναι η πρόταξη του χρέους κατά την άποψή μου, ούτε μπορούμε να μιλάμε για περικοπή χρέους στα εθνικά κοινοβούλια, παρά μόνο για επιμηκύνσεις και περίοδο χάριτος…
Αιμορραγούμε κάθε μέρα, η αξιολόγηση έπρεπε να έχει κλείσει χθες.
Μας καλούν να μοιραστούμε το λογαριασμό ενώ εμείς άλλα λέγαμε και στην οικονομία και στο προσφυγικό» τόνισε ο κ.Δένδιας, ο οποίος ζήτησε την αποχώρηση από την πρωθυπουργία του Αλέξη Τσίπρα.
«Αν ο γιατρός σάς χειρουργεί και παραλίγο να πεθάνετε, επειδή μαθαίνει να χειρουργεί στο χειρουργείο, η μόνη λύση είναι να φύγει» είπε ο κ.Δένδιας, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για την προσφυγική κρίση.
«Χθες μπήκαν περισσότεροι μετανάστες απ’ όσους επεστράφησαν...
Θα γονατίσει και η υπηρεσία ασύλου, δεν μπορεί να διαχειριστεί τόσες αιτήσεις, ούτε μπορούν να βρεθούν και να εκπαιδευτούν 4.000 ευρωπαίοι για τη δουλειά αυτή» είπε ο κ.Δένδιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης