Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Στις Βρυξέλλες την Τρίτη (5/4) ο Θεοδωράκης – Συνάντηση με Juncker για προσφυγικό και οικονομία

Ποτάμι: Στις Βρυξέλλες την Τρίτη (5/4) ο Θεοδωράκης – Συνάντηση με Juncker για προσφυγικό και οικονομία
Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, την Τρίτη 5 Απριλίου
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Jean Claude Juncker, θα έχει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα έχει την Τρίτη 5 Απριλίου στις 17.00 στις Βρυξέλλες.
Η συνάντηση θα γίνει στο κτίριο Berlaymont στο γραφείο του Jean Claude Juncker.
Οι δύο άντρες αναμένεται να συζητήσουν τόσο το μείζον θέμα της προσφυγικής κρίσης αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας .
Νωρίτερα, στις 16.15 ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μιλήσει στην εκδήλωση που οργανώνει η ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με πρωτοβουλία του Ποταμιού με τίτλο «Αλληλεγγύη Χωρίς Σύνορα».
Στόχος είναι να δείξει το S&D τη συμπαράσταση του στους πρόσφυγες αλλά και στην Ελλάδα που δοκιμάζεται και από την προσφυγική κρίση .
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Σταύρος Θεοδωράκης θα έχει συναντήσεις και με την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας,  Federica Mogherini αλλά και με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Frans Timmermans.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα μιλήσει στις 19.00  στην ομάδα των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποδεχόμενος την πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος του ALDE, Γκι Φερχόφσταντ, ο οποίος του ζήτησε να μιλήσει για το μεγάλο θέμα των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γιατί όπως του είπε το Ποτάμι είναι το μοναδικό ίσως αυτή τη στιγμή κόμμα στην Ελλάδα που θεωρεί τις μεταρρυθμίσεις τον απόλυτο ρυθμιστικό παράγοντα για μια οικονομία που πεθαίνει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης