Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τα στοιχεία για τους διαγωνισμούς σίτισης στα κέντρα φιλοξενίας έδωσε στη Βουλή ο Δ. Βίτσας

Τα στοιχεία για τους διαγωνισμούς σίτισης στα κέντρα φιλοξενίας έδωσε στη Βουλή ο Δ. Βίτσας
Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας προσκόμισε στην Ολομέλεια ντοσιέ με όλα τα έγγραφα για τους διαγωνισμούς προκειμένου να τα μελετήσουν οι βουλευτές
Στοιχεία για όλους τους διαγωνισμούς που σχετίζονται με τη σίτιση προσφύγων - μεταναστών στα κέντρα φιλοξενίας ανά την Ελλάδα προσκόμισε στη Βουλή προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα όλοι να ενημερωθούν ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο για το προσφυγικό, ο κ. Βίτσας, αντιδρώντας έτσι και στις καταγγελίες από βουλευτές της αντιπολίτευσης ότι υπάρχει αδιαφάνεια στο τρόπο με τον οποίο έγιναν οι αναλήψεις του έργου της σίτισης στα κέντρα φιλοξενίας, έφερε στην Ολομέλεια ένα ογκώδες ντοσιέ στο οποίο περιλαμβάνονται όλα τα έγγραφα που συνοδεύουν τους διαγωνισμούς για τη σίτιση στα κέντρα φιλοξενίας που έχουν διεξαχθεί μκέχρι σήμερα.
Όπως διευκρίνισε ο υπουργός το ογκώδες ντοσιέ είναι στη διάθεση του κάθε βουλευτή να το μελετήσει και έχει τον τίτλο «Διαγωνισμοί για κάλυψη αναγκών σίτισης κέντρων φιλοξενίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης