Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στη δημοσιότητα το επιχειρησιακό σχέδιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων

Στη δημοσιότητα το επιχειρησιακό σχέδιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων
Το σχέδιο ανταποκρίνεται στην επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης των δημοσίων εσόδων και καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, βελτίωσης της αποδοτικότητας του Οργανισμού και ενίσχυσης της εξωστρέφειας της οικονομίας
Το Επιχειρησιακό της Σχέδιο για το 2016 ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 31 Μαρτίου η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Επιχειρησιακό Σχέδιο συμβαδίζει με τους Στρατηγικού Στόχους της Γ.Γ.Δ.Ε. και ανταποκρίνεται στην επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης των δημοσίων εσόδων, καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, ενίσχυσης της φορολογικής συμμόρφωσης, βελτίωσης της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας του Οργανισμού και ενίσχυσης της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας.
Εξάλλου, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων αξιολόγησε το εξωτερικό της περιβάλλον, αποτίμησε την υφιστάμενη κατάσταση στο εσωτερικό της και έθεσε τις προτεραιότητές της για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Συγκεκριμένα, τέθηκαν οι βασικοί στόχοι για το σύνολο των Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας και προσδιορίστηκαν δράσεις και έργα για τη βελτίωση της απόδοσης και της αποτελεσματικότητας του Οργανισμού, την επίλυση των προβλημάτων και την αντιμετώπιση των κινδύνων.
Η δημοσιοποίηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου εξυπηρετεί τη διαφάνεια, καθώς οι πολίτες μπορούν να γνωρίζουν με σαφήνεια τον σχεδιασμό και τις προτεραιότητες της Γ.Γ.Δ.Ε., ώστε να είναι σε θέση να αξιολογήσουν το έργο της.

Διαβάστε το πλήρες επιχειρησιακό σχέδιο εδώ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης