Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να αποτελέσει τον τρίτο συμπληρωματικό πυλώνα για το ασφαλιστικό

Μητσοτάκης: Η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να αποτελέσει τον τρίτο συμπληρωματικό πυλώνα για το ασφαλιστικό
Οι θέσεις της ΝΔ για την ασφαλιστική αγορά είναι ξεκάθαρες, υποστήριξε ο επικεφαλής της παράταξης
Συνάντηση με τους εκπροσώπους εταιρειών - μελών της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΕ) είχε σήμερα, Πέμπτη 24 Μαρτίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της παράταξης.
Κατά την εισήγησή του, ο Πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι «οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ασφαλιστική αγορά είναι ξεκάθαρες» και πρόσθεσε:
«Η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να αποτελέσει τον τρίτο συμπληρωματικό πυλώνα για το ασφαλιστικό, καθώς η Ελλάδα παραμένει μία αγορά η οποία είναι υποασφαλισμένη».
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, αρχικά καλωσόρισε τον κ. Μητσοτάκη εκ μέρους της ασφαλιστικής αγοράς. Στη συνέχεια τόνισε ότι, με το κατάλληλο θεσμικό πλαίσιο, η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της οικονομίας.
Υπογράμμισε παράλληλα ότι είναι έ τοιμη να προσφέρει λύσεις σε φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα, όπως το ασφαλιστικό, λειτουργώντας συμπληρωματικά προς την κοινωνική ασφάλιση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης