Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (ΝΔ): Καταστροφή για τον τόπο η διατήρηση αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία

Δένδιας (ΝΔ): Καταστροφή για τον τόπο η διατήρηση αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία
Η ΝΔ δεν θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Γ. Μουζάλα υποστήριξε ο κ.Δένδιας
Την θέση ότι η διατήρηση της σημερινής κυβέρνησης στην εξουσία είναι καταστροφή για τον τόπο διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Δένδιας.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Δένδιας υποστήριξε πως η ΝΔ δεν πρόκειται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του κ.Μουζάλα, καθώς όπως είπε, εάν το πράξει, δεν θα μπορεί να καταθέσει τέτοια πρόταση για τους επόμενους έξι μήνες.
Όσον αφορά την επικείμενη συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, ο κ.Δένδιας είπε πως στόχος του πρωθυπουργού είναι να δημιουργήσει εντυπώσεις, καθώς όπως τόνισε χρειάζεται κοπιώδη και καθημερινή προσπάθεια για να αντιμετωπιστεί η διαπλοκή, ενώ συνέστησε πως το θέμα της Δικαιοσύνης είναι ευαίσθητο και χρειάζεται απόλυτη προσοχή.
Ερωτηθείς για το θέμα της διαγραφής του Φαήλου Κρανιδιώτη και την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ.Δένδιας απέφυγε να τοποθετηθεί.
Αναφερόμενος στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό, ο κ.Δένδιας είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πίεσε για έναν ευρωπαϊκό μηχανισμό αντιμετώπισης των προσφυγικών ροών, τονίζοντας ότι από αυτά που ζήτησε η ΝΔ, δεν έχει γίνει το παραμικρό.
«Αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική, η Ελλάδα θα αποκλειστεί» υπογράμμισε ο κ.Δένδιας, επισημαίνοντας ότι οι εικόνες με τους πρόσφυγες στη χώρα μας είναι εικόνες ντροπής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης