Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ο Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) … φάντασμα της Creta Farms και η παγκόσμια πρωτοτυπία...

tags :
Ο Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) … φάντασμα της Creta Farms και η παγκόσμια πρωτοτυπία...
Αν μη τι άλλο η Creta Farms επιχειρεί να κατοχυρώσει πατέντα παγκόσμιας πρωτοτυπίας έχοντας δύο διευθύνοντες συμβούλους
Στις 13 Ιανουαρίου του 2016 η Creta Farms ανακοίνωσε πως ο κ. Κωνσταντίνος M. Φρουζής ανέλαβε από την αρχή του έτους καθήκοντα CEO του Ομίλου.
Μάλιστα η ανακοίνωση είχε αναλυτικές αναφορές στο βιογραφικό με έμφαση στις περγαμηνές της σταδιοδρομίας του κ. Φρουζή μεταξύ των οποίων και η ανάδειξή του το 2013 σε manager of the year.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφερόταν ότι «Οι κ.κ. Εμμανουήλ και Κωνσταντίνος Δομαζάκης, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα, δήλωσαν σχετικά» αλλά δεν γινόταν λόγος για άλλη ιδιότητα του Κωνσταντίνου Δομαζάκη.
Χθες όμως σε ανακοίνωση της εταιρίας προς το ΧΑ με αφορμή την αντικατάσταση μέλους του ΔΣ πληροφορηθήκαμε ότι ο κ. Κ Δομαζάκης πέρα από τη θέση του Αντιπροέδρου διατηρεί και αυτή του Διευθύνοντος Συμβούλου.
Και το ερώτημα που τίθεται είναι αν ο κ. Φρουζής παραμένει στον όμιλο και αν ναι τι ακριβώς σημαίνει ο τίτλος CEO που σε μετάφραση σημαίνει Διευθύνων Σύμβουλος.
Έχει αρμοδιότητες και αν ναι ποιες ή είναι διευθύνων σύμβουλος φάντασμα.
Γιατί αν μη τι άλλο η Creta Farms επιχειρεί να κατοχυρώσει πατέντα παγκόσμιας πρωτοτυπίας έχοντας δύο διευθύνοντες συμβούλους που ο ένας εκ των δύο που δεν διατηρεί και την ιδιότητα του βασικού μετόχου δεν έχει αρμοδιότητες.

Νίκος Καρούτζος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης