Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα είναι εύκολη η συζήτηση για την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα είναι εύκολη η συζήτηση για την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος
Η διαπραγμάτευση θα έχει θετικό αποτέλεσμα εφόσον η χώρα είναι συμπαγής και η κυβέρνηση αποτελεσματική τόνισε ο κ.Φάμελλος
Την θέση ότι η συζήτηση για την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος δεν θα είναι εύκολη διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Φάμελλος τόνισε ότι «ήταν και είναι σίγουρο ότι θα ανοίξει η συζήτηση για το χρέος, όμως αυτό που πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι είναι ότι και η συζήτηση για την αξιολόγηση και η συζήτηση για τα ανταλλάγματα, δεν θα είναι μία εύκολη συζήτηση».
Ερωτηθείς για το εάν έρχονται μειώσεις στις συντάξεις ο κ. Φάμελλος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα υπερασπιστεί τις συντάξεις.
«Αν η χώρα είναι συμπαγής, και εδώ καλώ και την αντιπολίτευση να πάρει επιτέλους θέση, αν τα κινήματα και η κοινωνία είναι διεκδικητική και αν η κυβέρνηση είναι αποτελεσματική, όπως θέλουμε και ετοιμάζουμε, τότε αυτή η διαπραγμάτευση θα έχει θετικό αποτέλεσμα, άρα θα υπερασπιστούμε τις συντάξεις.
Γιατί αν δεν ισχύουν και τα τρία αυτά, καταλαβαίνετε ότι θα είμαστε αδύναμοι» επεσήμανε ο κ.Φάμελλος
Αναφορικά με τα συμπεράσματα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Σμύρνη ο κ.Φάμελλος είπε ότι «τα θέματα της διεθνούς διπλωματίας είναι αρκετά ευαίσθητα και δεν προσφέρονται πάντα, για μικροκομματικές κριτικές, ούτε για δημόσιες συζητήσεις».
«Αποδείχτηκε ότι και με τις διπλωματικές μας παρεμβάσεις, το επιχειρησιακό σχέδιο του ΝΑΤΟ, παρόλο τον εκνευρισμό που δημιούργησε, έχει κάνει αποδεκτά τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.
Είναι μία περίοδος που η χώρα μας είναι απολύτως συνεπής και πρωτοπόρα και στις διεθνείς συνθήκες.
Δεν έχουμε δημιουργήσει υποχωρήσεις, αντίθετα έχουμε κατακτήσεις» είπε ο κ.Φάμελλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης