Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φορτσάκης (ΝΔ): Να μπει τέλος στην αβεβαιότητα για τους σχολικούς συμβούλους

Φορτσάκης (ΝΔ): Να μπει τέλος στην αβεβαιότητα για τους σχολικούς συμβούλους
«Ο κ. Φίλης επιβάλλεται να θέσει ένα τέλος στην αβεβαιότητα, προβαίνοντας αμέσως στις δέουσες ενέργειες», σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ
Να μπει ένα τέλος στην αβεβαιότητα για τους σχολικούς συμβούλους ζητά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Φορτσάκης.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «το Υπουργείο Παιδείας φέρει μεγάλη ευθύνη για τα προβλήματα και την αβεβαιότητα που περιβάλλει τη λειτουργία του θεσμού των σχολικών συμβούλων», ενώ προσέθεσε πως «τα Συμβούλια Επιλογής Σχολικών Συμβούλων έχουν καθυστερήσει αδικαιολόγητα, για περισσότερο από ένα έτος, να συγκροτηθούν».
Σύμφωνα με τον κ. Φορτσάκη, «αυτό έχει προκαλέσει σοβαρές δυσλειτουργίες, ιδίως την καθολική αδυναμία εξέτασης σχετικών αιτήσεων και αντικατάστασης όσων σχολικών συμβούλων έχουν συνταξιοδοτηθεί.
Επιπλέον, δεν έχει διευκρινιστεί, ακόμη, ποιες αλλαγές θα λάβουν χώρα στη διαδικασία επιλογής και στις αρμοδιότητές τους, που έχει ήδη εξαγγείλει, αόριστα μέχρι σήμερα, η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας».
«Ο κ. Φίλης επιβάλλεται να θέσει ένα τέλος στην αβεβαιότητα, προβαίνοντας αμέσως στις δέουσες ενέργειες», κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης