Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αμυράς (Ποτάμι): Δεν υπάρχει περίπτωση να συμπορευτούμε με την Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη

Αμυράς (Ποτάμι): Δεν υπάρχει περίπτωση να συμπορευτούμε με την Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη
Εάν μας ενώνει κάτι με τον κ. Μητσοτάκη ή τον κ. Τσίπρα είναι αποκλειστικά και μόνο η διάθεσή τους και η δέσμευσή τους να συμφωνήσουν μαζί μας, είπε ο κ. Αμυράς
«Ούτε θέλουμε και δεν υπάρχει καμία περίπτωση, το Ποτάμι να πάει να συγκολληθεί στη Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη ή δεν ξέρω εγώ πού.
Δεν υπάρχουν αυτά, πρακτικά σας το λέω», ξεκαθάρισε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, μιλώντας στο Βήμα FM. 
«Εάν μας ενώνει κάτι με τον κ. Μητσοτάκη ή με τον κ. Τσίπρα ή με τον κ. Λεβέντη, είναι αποκλειστικά και μόνο η διάθεσή τους και η δέσμευσή τους να συμφωνήσουν μαζί μας και με άλλες προφανώς πολιτικές δυνάμεις σε πέντε πράγματα.
Αυτά που σας λέω είναι τα ελατήρια μας» είπε ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού κ. Αμυράς.
Αναφερόμενος στην παραίτηση του Χάρη Θεοχάρη από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ποταμιού και τη στάση του ο Γιώργος Αμυράς ανέφερε:
«Ο Χάρης έχει μία διαφορετική προσέγγιση σε δύο – τρία ζητήματα.
Πάρα πολύ καλά κάνει κι εγώ το βρίσκω πάρα πολύ έντιμο που λέει ότι “ξέρετε, επειδή δεν μπορώ να υποστηρίξω 100% κάποια από αυτά τα θέματα που μας απασχολούν, κάθομαι στην άκρη, ώστε να μην δημιουργώ μία δυσλειτουργία, κοινοβουλευτικά στο κόμμα”. Το βρίσκω πάρα πολύ καλό αυτό που κάνει», υπογράμμισε.
«Τώρα, από εκεί και πέρα, υπάρχει κι ένα ηθικό ζητηματάκι, που ίσως να μην το ξέρει ο πολύς ο κόσμος. Είναι ότι εμείς στην κοινοβουλευτική μας συνεδρίαση που κάναμε πριν το συνέδριο, στην ομάδα δηλαδή των βουλευτών, συνεδριάσαμε και αποφασίσαμε ότι αμέσως μετά το συνέδριο θα αλλάξουμε σχεδόν όλα τα πρόσωπα από τις θέσεις ευθύνης, να το πω έτσι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης