Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πιθανός αντίπαλος του Deutsche Boerse για το LSE το Intercontinental Exchange – Εξετάζει την υποβολή αντιπροσφοράς

Πιθανός αντίπαλος του Deutsche Boerse για το LSE το Intercontinental Exchange – Εξετάζει την υποβολή αντιπροσφοράς
Ακόμη δεν έχει υπάρξει προσέγγιση μεταξύ των δύο μερών και δεν έχει ληφθεί απόφαση για το αν θα υπάρξει μια τέτοια προσφορά, σημειώνεται
Το ενδεχόμενο να υποβάλλει αντιπροσφορά για το Χρηματιστήριο του Λονδίνου (London Stock Exchange Group – LSE) εξετάζει το Intercontinental Exchange (ICE), καθιστάμενο πιθανώς αντίπαλος του γερμανικού χρηματιστηρίου, Deutsche Boerse.
Όπως αναφέρει το ICE, ακόμη δεν έχει υπάρξει προσέγγιση μεταξύ των δύο μερών και δεν έχει ληφθεί απόφαση σχετικά με το αν θα υπάρξει μια τέτοια προσφορά.
«Δεν υπάρχει βεβαιότητα ότι θα υποβληθεί προσφορά, ούτε όσον αφορά τους όρους και προϋποθέσεις βάσει των οποίων μπορεί να γίνει προσφορά», σημειώνεται και προστίθεται ότι θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα το LSE ανακοίνωσε ότι είναι σε συζητήσεις με το Deutsche Boerse σχετικά με πιθανή συγχώνευσή τους.
Από την πλευρά του το LSE αρνήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις με το ICE.
To ICE, ιδιοκτήτης του New York Stock Exchange (NYSE), έχει προθεσμία έως τις 29 Μαρτίου να υποβάλει επίσημη πρόταση ή να αποσύρει το ενδιαφέρον του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης