Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά (ΠΑΣΟΚ): Η σημερινή Κυβέρνηση έχει πάρει διαζύγιο από οτιδήποτε παραγωγικό

Γεννηματά (ΠΑΣΟΚ): Η  σημερινή Κυβέρνηση έχει πάρει διαζύγιο από οτιδήποτε παραγωγικό
«Οι συνεταιρισμοί και οι ομάδες παραγωγών θα πρέπει να στηριχθούν με φορολογικά κίνητρα», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά
«Δυστυχώς, η σημερινή Κυβέρνηση έχει πάρει διαζύγιο από οτιδήποτε παραγωγικό, έχει απέναντι και τους αγρότες και την παραγωγή και την παραγωγική Ελλάδα», ανέφερε σε δηλώσεις της η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, αμέσως μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στον συνεταιρισμό αγροτών «Ανατολή» στην Ιεράπετρα.
Όπως είπε, «δεν έχουμε άλλον καιρό για χάσιμο, αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί».
Η κ. Γεννηματά αφού ανέφερε ότι νιώθει την αγωνία των αγροτών, σημείωσε
«έχουμε την κοινή αγωνία για τον τόπο μας και ο τόπος μας μπορεί να ανακάμψει, αν στηριχθεί στον πρωτογενή τομέα, αν στηριχθεί στους αγρότες.
Συνάντησα έναν συνεταιρισμό «πρότυπο» και είχα την ευκαιρία να κουβεντιάσω με εκπροσώπους πολλών άλλων συνεταιρισμών.
Ο στόχος, ο κοινός στόχος μας, είναι να παράγουμε προϊόντα με υψηλή διατροφική αξία μόνο, ποιοτικά προϊόντα.
Αυτό είναι το μέλλον.
Οι συνεταιρισμοί με αυτό τον τρόπο στηρίζουν τα μέλη τους, στηρίζουν τους συνεργάτες τους, στηρίζουν την τοπική κοινωνία».
Τόνισε δε, ότι οι συνεταιρισμοί και οι ομάδες παραγωγών θα πρέπει να στηριχθούν με φορολογικά κίνητρα.
«Θέλουμε φορολογικά κίνητρα και περισσότερους συνεταιρισμούς, γιατί έτσι απαντάμε στα σοβαρά προβλήματα που έχουν σήμερα οι αγρότες, που έχουν να κάνουν με το αυξημένο κόστος παραγωγής, τον μικρό κλήρο και τις δυσκολίες διαπραγμάτευσης που έχουν οι αγρότες», είπε χαρακτηριστικά.
Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε «έχουμε λοιπόν σχέδιο, έχουμε όραμα, είναι κοινό με αυτό των αγροτών, αρκεί να έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση, μια χώρα αξιόπιστη, να μπορούμε να σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε από κοινού ένα σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα, ενταγμένο σε ένα συνολικό σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης