Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς (υπ. Επικρατείας): Αυτή η κυβέρνηση δεν θα παρέμβει για να προστατέψει κανέναν

Παππάς (υπ. Επικρατείας): Αυτή η κυβέρνηση δεν θα παρέμβει για να προστατέψει κανέναν
Τι ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς
«Όλα τα δάνεια ελέγχονται είναι δουλειά της δικαιοσύνης, αυτή η κυβέρνηση δεν θα παρέμβει για να προστατέψει κανέναν», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Ν. Παππάς, κάνοντας αναφορά στα δάνεια των ΜΜΕ, σε συνέντευξή του στο Ρ/Σ στο Κόκκινο.
Ο ίδιος, ερωτηθείς για τις αποκαλύψεις αναφορικά με το κύκλωμα εκβιαστών, σημείωσε ότι η ΝΔ πρέπει να απαντήσει για τις αποκαλύψεις ότι μέλη του αυτού του σκοτεινού κυκλώματος συνδέονταν μαζί της.
Όπως είπε, η κυβέρνηση «δίνει μια μάχη με αυτοπεποίθηση με πίστη για την εξάρθρωση του καθώς είναι μονόδρομος ».
Ο κ. Παππάς, κληθείς να σχολιάσει την ερώτηση που έχει καταθέσει ο βουλευτής της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης με την οποία ζητεί να ενημερωθεί αν έχει υπάρξει επικοινωνία έστω και ενός μέλους αυτού του κυκλώματος με κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, απάντησε «δείχνω κατανόηση, διότι η ερώτηση του κ. Αυγενάκη έχει κατατεθεί πριν από τις τελευταίες αποκαλύψεις.
Διότι αποκαλύπτεται, σε κύματα, ότι οι εν λόγω κύριοι είχαν σχέση μισθωτής εργασίας είτε με στελέχη της ΝΔ είτε με το κόμμα της ΝΔ.
Ο κ. Αυγενάκης για παράδειγμα θα μπορούσε να μας διαφωτίσει τι είναι αυτή η ιστορία με τις 18.500 ευρώ το μήνα με τις οποίες φαίνεται να μισθοδοτείται ο κ. Μαυρίκος από το κόμμα της ΝΔ για να γράφει υπέρ της ΝΔ στην εφημερίδα «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»».
Μεταξύ άλλων, ο  υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι μετά την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας, το επόμενο βήμα είναι η αδειοδότηση των περιφερειακών σταθμών και μελετάται να προχωρήσει με κριτήρια μεταξύ των οποία πληθυσμιακά, οικονομικής ανάπτυξης ούτως ώστε να φτιαχτούν ποιοτικά και βιώσιμα σχήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης