Κοινωνία

Κρήτη: Μεγάλο το ενδιαφέρον για τις δράσεις του προγράμματος του ΕΣΠΑ 2014-2012

Κρήτη: Μεγάλο το ενδιαφέρον για τις δράσεις του προγράμματος του ΕΣΠΑ 2014-2012
Ενημερωτική ημερίδα για την παρουσίαση των τεσσάρων πρώτων δράσεων του προγράμματος έγινε στα Χανιά

Το ενδιαφέρον τόσο των επιχειρήσεων, όσο και φυσικών προσώπων,  για την ένταξη τους στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2014-2020, με τίτλο "Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία", προτού καν ξεκινήσει η διαδικασία για την υποβολή των αιτήσεων, είναι πολύ μεγάλο.
«Ήδη με το που έγιναν γνωστές οι δράσεις του νέου προγράμματος, έχουμε γίνει αποδέκτες πολλών τηλεφωνημάτων , το ενδιαφέρον τόσο από επιχειρήσεις όσο και από ιδιώτες είναι πολύ μεγάλο», ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της Αναπτυξιακής Κρήτης,  Αρ. Φραγκάκης.
Ενημερωτική ημερίδα για την παρουσίαση των τεσσάρων πρώτων δράσεων του προγράμματος έγινε το απόγευμα στα Χανιά από τον διευθυντή της Αναπτυξιακής Κρήτης, Αριστείδη Φραγκάκη και στελέχη της Αναπτυξιακής.
Ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων Γιάννης Μαργαρώνης, στη διάρκεια της ημερίδας  ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα θα λειτουργεί στο Επιμελητήριο ειδικό γραφείο, όπου οι ενδιαφερόμενοι για ένταξη στο πρόγραμμα θα λαμβάνουν τις απαραίτητες πληροφορίες.
Πάντως, ανάλογες ημερίδες θα γίνουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κρήτης, καθώς και στην ενδοχώρα του νησιού, όπως έκανε γνωστό ο κ. Φραγκάκης, ο οποίος σημείωσε ότι οι τέσσερις πρώτες δράσεις του προγράμματος αφορούν μεγάλο αριθμό μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού, της παροχής υπηρεσιών της μεταποίησης, νέους, ανέργους και ανέργους επιστήμονες.
Συμπλήρωσε ότι θα γίνεται ηλεκτρονικά η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων για να ενταχθούν στο πρόγραμμα, αλλά και ότι η όλη διαδικασία θα αρχίσει τον Μάρτιο και θα ολοκληρωθεί με πολύ γρήγορους ρυθμούς.
Όσοι ενταχθούν στις δράσεις του προγράμματος, όπως ανέφερε,  θα έχουν την υποχρέωση να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης