Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Επιθυμία της πλειοψηφίας των δανειστών να κλείσει η αξιολόγηση σε ενάμησι μήνα

Σκουρλέτης: Επιθυμία της πλειοψηφίας των δανειστών να κλείσει η αξιολόγηση σε ενάμησι μήνα
«Δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον για το ορατό μέλλον βρισκόμαστε μπροστά στο ενδεχόμενο να κλείσουν τα σύνορα», υποστήριξε ο υπουργός 
Επιθυμία της πλειοψηφίας των δανειστών είναι να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος προσαρμογής της Ελλάδας, υποστήριξε ο κ. Πάνος Σκουρλέτης.
Ειδικότερα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό του «Real FM», ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργεια υπογράμμισε πως ««θεωρούμε ότι έχει διαμορφωθεί μια πλειοψηφία εντός των δανειστών, υπέρ του να κλείσει η αξιολόγηση και θεωρώ ότι αυτό θα γίνει μέσα στον Μάρτιο ή μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα».
Κληθείς να σχολιάσει την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στη διαχείριση των προσφυγικών ροών στο Αιγαίο, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε: «Νομίζω ότι η φόρμουλα που επιλέχθηκε δια του ΝΑΤΟ, ουσιαστικά αποδυναμώνει τα επιχειρήματα και απομονώνει εκείνες τις ακραίες φωνές εντός της Ευρώπης οι οποίες ήθελαν ουσιαστικά να αλλάξουν τα σύνορα της Ευρώπης», ενώ επεσήμανε ότι «δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον για το ορατό μέλλον βρισκόμαστε μπροστά στο ενδεχόμενο να κλείσουν τα σύνορα».
Παράλληλα, ο υπουργός χαρακτήρισε επίσης αναγκαίο τον διάλογο με τους αγρότες και την αποκατάσταση της επικοινωνίας μαζί τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης