Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Ούτε μισό βήμα πέρα από τη συμφωνία του Αυγούστου δεν προτίθεται να πάει η κυβέρνηση

Γεροβασίλη: Ούτε μισό βήμα πέρα από τη συμφωνία του Αυγούστου δεν προτίθεται να πάει η κυβέρνηση
Φωνές που αμφισβητούν τη συμφωνία δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην Ευρώπη, τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος
Η κυβέρνηση δεν προτίθεται να κάνει ούτε μισό βήμα πέρα από τη συμφωνία του Αυγούστου τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, στέλνοντας την ξεκάθαρη άρνηση της κυβέρνησης σε περαιτέρω απαιτήσεις των θεσμών που δεν συμβαδίζουν με τα όσα συμφωνήθηκαν το καλοκαίρι.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «φωνές που αμφισβητούν τη συμφωνία του Ιουλίου - Αυγούστου δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην Ευρώπη και την προσπάθεια να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση» και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να πάει ούτε μισό βήμα πέρα από τη συμφωνία, την οποία τηρεί, «κάτι που αναγνωρίζεται από την πλειοψηφία των εταίρων».
Όσον αφορά την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα, σημείωσε ότι δεδομένου ότι υπάρχει διαρκής επικοινωνία με τους θεσμούς, με ανταλλαγή στοιχείων και δεδομένων, υπάρχει βάσιμη υποψία ότι θα επιστρέψουν στην Αθήνα πολύ σύντομα για να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση, για να συμπληρώσει ότι όλες οι πλευρές έχουν καταλάβει την ανάγκη να ολοκληρωθεί σύντομα η αξιολόγηση.
Η κ. Γεροβασίλη αναφέρθηκε και στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, σημειώνοντας ότι η διαδικασία έχει δρομολογηθεί και ότι ολοκληρώνονται τα τεύχη της δημοπράτησης.
Όπως ανέφερε, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επιβάλει τάξη και νομιμότητα στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και να συγκρουστεί με τη διαπλοκή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης