Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαλτάκος: Συζητήσεις για κόμμα δεξιά της ΝΔ – Μη πολιτικός ο επικεφαλής του – Θα μπορούσε να λάβει 12%

Μπαλτάκος: Συζητήσεις για κόμμα δεξιά της ΝΔ – Μη πολιτικός ο επικεφαλής του – Θα μπορούσε να λάβει 12%
Υπάρχει η ανάγκη να δημιουργηθεί ένα αμιγώς δεξιό κόμμα υπογράμμισε ο κ.Μπαλτάκος
Για προχωρημένες συζητήσεις για την ίδρυση αντιμνημονιακού σχηματισμού στα δεξιά της ΝΔ έκανε λόγο ο Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος εκτίμησε πως ένα τέτοιο κόμμα θα μπορούσε να λάβει ποσοστά της τάξης του 10% με 12%.
«Ο αρχηγός του κόμματος δεν πρέπει να είναι πολιτικός κατά την άποψή μου, τουλάχιστον όχι εν ενεργεία.
Ένας απ’ αυτούς που θα μπορούσε να είναι επικεφαλής θα μπορούσε να είναι ο Φράγκος Φραγκούλης» ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Μπαλτάκος, ο οποίος εκτίμησε ότι το κόμμα αυτό μπορεί να λάβει ποσοστό 10 με 12%.
«Ο κ. Μητσοτάκης κινείται αποφασιστικά προς το κέντρο, υπάρχει η ανάγκη να δημιουργηθεί αμιγώς δεξιό κόμμα όπως στην Ιταλία, τη Γερμανία, ή τη Γαλλία.
Αν υπάρξει αυτή η σύμπνοια βεβαίως θα γίνει το κόμμα» επεσήμανε ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι το κόμμα αυτό θα μπορούσε να συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ και τη ΝΔ, αλλά όχι με κόμματα της Αριστεράς.
«Είναι δεξιό κόμμα ο Καμμένος, αλλά έχει πολύ μικρό ποσοστό
Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ψηφοφόροι στην άκρα Δεξιά, πιστεύω ότι είναι πρώην ψηφοφόροι της ΝΔ που απογοητεύτηκαν, εκνευρίστηκαν και θέλουν να εκδικηθούν» τόνισε ο κ.Μπαλτάκος.

ΝΔ: Γιατί ο Μπαλτάκος δεν εντάσσεται απευθείας στην Χρυσή Αυγή;
Οι δηλώσεις του κ.Μπαλτάκου προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της ΝΔ.
«Δεν καταλαβαίνουμε γιατί ο κ. Μπαλτάκος μπαίνει στον κόπο να ιδρύσει κόμμα και δεν εντάσσεται απευθείας στη Χρυσή Αυγή, της οποίας εξάλλου είναι προνομιακός συνομιλητής» υπογράμμισε η ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης