Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lavrov (ΥΠΕΞ Ρωσίας): Θα συνεχίσουμε τους βομβαρδισμούς στη Συρία έως ότου νικηθούν οι τρομοκράτες

tags :
Lavrov (ΥΠΕΞ Ρωσίας): Θα συνεχίσουμε τους βομβαρδισμούς στη Συρία έως ότου νικηθούν οι τρομοκράτες
Επίθεση στους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης της Συρίας εξαπέλυσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας
Την θέση ότι οι βομβαρδισμοί της Ρωσίας στη Συρία θα συνεχιστούν έως ότου εξαλειφθούν οι τρομοκρατικές οργανώσεις στην χώρα διατύπωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Sergei Lavrov.
Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας επιτέθηκε και κατά των εκπροσώπων της συριακής αντιπολίτευσης που μετέχουν στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις της Γενεύης για την κρίση στη Συρία, υπογραμμίζοντας πως οι προτάσεις και οι θέσεις που παρουσίασαν είναι σε πλήρη αντίθεση με τις συμφωνίες που έχουν ήδη επιτευχθεί.
«Πρόκειται για ιδιότροπους ανθρώπους, οι οποίοι βάζουν στο τραπέζι προϋποθέσεις, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με τις θεμελιώδεις αρχές και το ανακοινωθέν της Γενεύης, το Έγγραφο της Βιέννης και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ» υπογράμμισε ο Lavrov.
Σημειώνεται πως χθες άρχισαν στη Γενεύη οι ειρηνευτικές συνομιλίες όλων των εμπλεκόμενων μερών στην κρίση της Συρίας με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τα ζητήματα της ανθρωπιστικής διάστασης που έχει ο πόλεμος στη Συρία.
Μάλιστα οι εκπρόσωποι της συριακής αντιπολίτευσης ζήτησαν πριν προχωρήσει η ειρηνευτική διαδικασία, να συζητηθεί η λήψη ανθρωπιστικών μέτρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης