Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης (ΝΔ): Καμία παρέμβαση σε ασφαλιστικό, φορολογικό εάν ο ΣΥΡΙΖΑ συνέχιζε το έργο μας

Βρούτσης (ΝΔ): Καμία παρέμβαση σε ασφαλιστικό, φορολογικό εάν ο ΣΥΡΙΖΑ συνέχιζε το έργο μας
Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ πάει σε εκλογές, αυτό θα σημαίνει ότι θέλει να δραπετεύσει πολιτικά είπε ο κ.Βρούτσης
Την θέση πως δεν θα απαιτούνταν καμία παρέμβαση στο ασφαλιστικό και στο φορολογικό, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ συνέχιζε το έργο που είχε δρομολογήσει η προηγούμενη κυβέρνηση διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Βρούτσης.
«Σήμερα ζούμε το τίμημα του λαϊκισμού και αυτό πληρώνουμε, μιας κυβέρνησης που είπε ψέματα και έφερε πίσω τα ελλείμματα» τόνισε μιλώντας στον Focus Fm ο κ.Βρούτσης, αναφέροντας πως επίκεινται μειώσεις της τάξης του 15% με 30% στους νέους συνταξιούχους αλλά και για ασφαλιστικές εισφορές αμφίβολης αποτελεσματικότητας.
«Η ΝΔ έβαλε για πρώτη φορά 13% φορολογία και βιβλία στους αγρότες, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, ενώ την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβαινε στα τρακτέρ» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, επισημαίνοντας πως στο ασφαλιστικό «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει μεταρρυθμίσεις» αλλά ότι «υπέκλεψε και κακοποίησε τη δική μας πρόταση, άλλαξε τους συντελεστές, το βάφτισε μεταρρύθμιση και σε αυτό έρχεται να ενσωματώσει μειώσεις 3,2 εκατ. ευρώ στις συντάξεις».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τάχθηκε κατά των εκλογών, αναφέροντας πως ήταν κατά των εκλογών και τον Σεπτέμβριο.
«Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει εκλογές, γνωρίζοντας, όπως φαίνεται και από τις δημοσκοπήσεις, ότι θα τις χάσει, τότε σημαίνει, ότι θέλει να "δραπετεύσει" πολιτικά» υποστήριξε ο κ.Βρούτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης