Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Δεν ξέρω εάν η κυβέρνηση θα αντέξει να περάσει τα νέα μέτρα

Μπακογιάννη (ΝΔ): Δεν ξέρω εάν η κυβέρνηση θα αντέξει να περάσει τα νέα μέτρα
Δεν μπορεί η χώρα να περάσει ένα δεύτερο 2015 υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ
Την εκτίμηση ότι κάθε άλλο παρά βέβαιη είναι ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει να περάσει τα νέα μέτρα εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Πριν από μία εβδομάδα, αν με ρωτούσατε, θα σας έλεγα ότι πιστεύω ότι το ασφαλιστικό θα περάσει και η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει μεγαλύτερο πρόβλημα στο αγροτικό.
Θέλω να είμαι τελείως ειλικρινής, σήμερα δεν ξέρω».
Βλέπω μια πολλή μεγάλη πίεση και σε άλλα εθνικά θέματα.
Βλέπω μία έλλειψη σχεδιασμού και αντίθετα, αυτό το οποίο βλέπω, είναι συζητήσεις οι οποίες γίνονται πάλι μόνο στον τομέα του εντυπωσιασμού.
Και αυτό με ανησυχεί πάρα πολύ.
Η χώρα δεν αντέχει να περάσει δεύτερο ’15» τόνισε μιλώντας στο Real Fm η κα.Μπακογιάννη.
Ερωτηθείσα για την τοποθέτηση του βουλευτή του Ποταμιού Ιάσονα Φωτήλα, ο οποίος πρότεινε τη συμπόρευση του Ποταμιού με τη ΝΔ,  καθώς και για το εάν ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα κάνει άνοιγμα σε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι ή σε στελέχη αυτών των κομμάτων, η κα.Μπακογιάννη υποστήριξε πως «το πρώτο μέλημα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να ανασυγκροτήσει τη ΝΔ».
«Χρειάζεται πολλή μεγάλη ανασυγκρότηση και παρά πολλή δουλειά για να έχει η ΝΔ μία αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση τέτοια που να μπορεί να ανταποκριθεί σε ελπίδες, χωρίς ταυτόχρονα να λαϊκίσει, όπως ήταν η συνηθισμένη συμπεριφορά.
Ότι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει φέρει μεγάλες αναταράξεις γενικότερα στο πολιτικό σύστημα είναι σαφές.
Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά σπασμωδικά, με ύβρεις - μου θυμίζει εποχές άλλες - βγάζει εκνευρισμό και φόβο.
Από την άλλη πλευρά, μέσα στα κόμματα του ευρύτερού κέντρου, υπάρχει αναμφισβήτητα και εκεί ένας διάλογος» τόνισε η κα.Μπακογιάννη.
«Ο στόχος της ΝΔ δεν είναι οι βουλευτές ή τα στελέχη των άλλων κομμάτων, αλλά μετά βεβαιότητας, είναι οι κοινωνικές δυνάμεις εκείνες που πιστεύουν σε αυτές τις βασικές αρχές της μεταρρύθμισης» υπογράμμισε η βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης