Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης (υπ.Υποδομών): Η ΝΔ δεν έχει κανένα λόγο να μην ψηφίσει και να μην συναινέσει στη συγκρότηση του ΕΣΡ

Σπίρτζης (υπ.Υποδομών): Η ΝΔ δεν έχει κανένα λόγο να μην ψηφίσει και να μην συναινέσει στη συγκρότηση του ΕΣΡ
Υπάρχουν υπόγειοι και υπέργειοι δεσμοί μεταξύ ΝΔ και Ποταμιού υπογράμμισε ο υπουργός Υποδομών
Την θέση ότι η ΝΔ δεν έχει κανένα λόγο να μην ψηφίσει και να μην συναινέσει στη συγκρότηση του ΕΣΡ διατύπωσε ο υπουργός Υποδομών, Χρ. Σπίρτζης, επισημαίνοντας ότι όποιο κόμμα δεν συμβάλει στη διαμόρφωση της νόμιμης σύνθεσης στο ΕΣΡ, σημαίνει ότι αυτό το κόμμα σαμποτάρει τη λειτουργία της ανεξάρτητης αρχής, και ταυτόχρονα σαμποτάρει το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Σπίρτζης είπε πως σε περίπτωση που δεν συναινέσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «η κυβέρνηση δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια αλλά θα προχωρήσει κανονικά».
Ερωτηθείς για το πόσα κανάλια θα πάρουν άδειες ο υπουργός Υποδομών υποστήριξε πως δεν πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχει πληθωρισμός καναλιών και ότι πρέπει να εξορθολογιστεί ο χώρος αυτός.
Επιπλέον, ο κ.Σπίρτηζς κατήγγειλε πως υπάρχουν υπόγειοι και υπέργειοι δεσμοί μεταξύ ΝΔ και Ποταμιού, τονίζοντας πως αυτό θα αναδειχθεί σύντομα.
«Δεν είναι τυχαίο ότι γίνονται δήθεν καταγγελίες για τους μετακλητούς συνεργάτες μας σε απόλυτη συνεργασία μεταξύ στελεχών της ΝΔ, του Ποταμιού και μέσων ενημέρωσης» είπε ο κ.Σπίρτζης, ο οποίος αναφορικά με τις καταγγελίες για τοποθέτηση συζύγου ξαδέλφου του πρωθυπουργού στο γραφείο του ανέφερε πως η συγκεκριμένη κυρία είναι φίλη του μερικές δεκαετίες τώρα, είναι μετακλητή υπάλληλος και εξήγησε πως θέλει να έχει έξω από το γραφείο του άνθρωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του.
Σε αυτό το σημείο ο κ.Σπίρτζη ανέφερε πως η ΝΔ διόρισε πρόεδρο του ΟΑΣΑ σύμβουλο του κ. Κώστα Χατζηδάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης