Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΟΠΑΠ: Πρεμιέρα για τις ελληνικές ιπποδρομίες την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΟΠΑΠ: Πρεμιέρα για τις ελληνικές ιπποδρομίες την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016
H εταιρεία θα παρέχει από σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016, τη δυνατότητα στους παίκτες να παρακολουθούν και να στοιχηματίζουν σε διεθνείς ιπποδρομίες στη Γαλλία, την Αγγλία και τη Νότιο Αφρική, αρχικά μέσω ενός δικτύου περίπου 300 πρακτορείων
Την επίσημη έναρξη των ελληνικών ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο Αττικής πραγματοποιεί η Ιπποδρομίες ΑΕ, μέλος του Ομίλου ΟΠΑΠ, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016.
Με τον σχεδιασμό της για την επόμενη μέρα των ελληνικών ιπποδρομιών να βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη, η εταιρεία Ιπποδρομίες ΑΕ ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες εργασίες προετοιμασίας σε λειτουργικό, τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο, προκειμένου να διασφαλίσει την άρτια και ασφαλή διοργάνωση της πρώτης ελληνικής ιπποδρομιακής συγκέντρωσης.
Επίσης, προχώρησε σε εργασίες συντήρησης του αγωνιστικού στίβου και παράλληλα υλοποιεί εργασίες αναβάθμισης και βελτίωσης των χώρων και υποδομών των εγκαταστάσεων στο Μαρκόπουλο.
Με στόχο την προσφορά στο κοινό μίας σύγχρονης παικτικής εμπειρίας, σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες αρχές του υπεύθυνου παιχνιδιού η εταιρεία θα παρέχει από σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016, τη δυνατότητα στους παίκτες να παρακολουθούν και να στοιχηματίζουν σε διεθνείς ιπποδρομίες στη Γαλλία, την Αγγλία και τη Νότιο Αφρική, αρχικά μέσω ενός δικτύου περίπου 300 πρακτορείων.
Ο αριθμός των πρακτορείων θα αυξηθεί σταδιακά κατά το επόμενο διάστημα.
Ειδικότερα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα ποσά που θα συγκεντρώνονται από τους παίκτες στην Ελλάδα θα συμπεριλαμβάνονται στο συνολικό ποσό που στοιχηματίζεται στο εξωτερικό για την ίδια κούρσα (common pool), με αποτέλεσμα ο παίκτης στη χώρα μας να συμμετέχει στη διεκδίκηση σημαντικού ύψους κερδών.
Από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 αυτή η δυνατότητα θα παρέχεται στις ιπποδρομίες της Αγγλίας και της Νοτίου Αφρικής.
Σε αυτή την κατηγορία θα προστεθούν σύντομα οι γαλλικές ιπποδρομίες, για τις οποίες προς το παρόν, ο στοιχηματισμός θα πραγματοποιείται σε τοπικό επίπεδο και θα αφορά σε ποσά που τοποθετούνται από παίκτες στην Ελλάδα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης