Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Προβλήματα σε Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία λόγω κακοκαιρίας- Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Προβλήματα σε Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία λόγω κακοκαιρίας- Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες
Που είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες
Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε δρόμους του ορεινού επαρχιακού δικτύου στην Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία, όπου ήδη σημειώθηκαν προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας.
Ειδικότερα, σημειώθηκαν λόγω των βροχοπτώσεων κατολισθήσεις στο ορεινό δήμο Θέρμου της Αιτωλοακαρνανίας.
Επίσης, στο δήμο Θέρμου σημειώθηκαν κατολισθήσεις και καταπτώσεις στις περιοχές Διασελάκι, Μελίγκοβα, Αμβρακιά, Δρυμώνα, Χαλίκι και Νεροχώρι.
Στο μεταξύ, με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται, λόγω των χιονοπτώσεων η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο που συνδέει τα Καλάβρυτα με την Πάτρα, το Αίγιο και το Διακοπτό, καθώς και σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο της Αχαΐας.
Επίσης, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στο οδικό δίκτυο Πατρών - Καλαβρύτων μέσω Χαλανδρίτσας, Αιγίου - Καλαβρύτων μέσω Πτέρης και Διακοπτού - Καλαβρύτων μέσω Μεγάλου Σπηλαίου, αλλά και στις επαρχιακές οδούς Καλαβρύτων - Κλειτορίας, μέσω Πριόλιθου και Λουσών.
Στην Αιτωλοακαρνανία, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στην επαρχιακή οδό Ναυπάκτου - 'Ανω Χώρας, από το ύψος του δημοτικού διαμερίσματος Λημνίστας και στην επαρχιακή οδό Ναυπάκτου - Αράχωβας, από το ύψος του δημοτικού διαμερίσματος Πλατάνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης