Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΛΑ.Ε): Το αντιασφαλιστικό έκτρωμα δεν θα περάσει - Η νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει μέλλον

Λαφαζάνης (ΛΑ.Ε): Το αντιασφαλιστικό έκτρωμα δεν θα περάσει - Η νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει μέλλον
Τι είπε κατά τη διάρκεια του σημερινού εργατικού συλλαλητηρίου ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε), Π. Λαφαζάνης
«Η σημερινή μαζική και δυναμική συγκέντρωση και πορεία , συνέχεια της πρωτοφανούς κινητοποίησης του επαγγελματικού κόσμου και εν μέσω κλιμακούμενων κινητοποιήσεων των αγροτών, επιβεβαιώνει ότι το αντιασφαλιστικό έκτρωμα δεν θα περάσει», ανέφερε σε δήλωσή του κατά τη διάρκεια του σημερινού εργατικού συλλαλητηρίου ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε), Π. Λαφαζάνης.   
Όπως ο ίδιος τόνισε, «θα σαρωθεί από την κοινωνική οργή και τις μεγάλες κοινωνικές κινητοποιήσεις, που θα λάβουν πάνδημο και παλλαϊκό χαρακτήρα.
Μαζί με το αντιασφαλιστικό έκτρωμα θα σαρωθεί όλο το μνημονιακό σκηνικό».
Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, «η νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει κανένα μέλλον, όπως δεν έχει και καμιά προοπτική και η ΝΔ με το νέο αρχηγό της Κυρ. Μητσοτάκη, ο οποίος είναι πιο μνημονιακός και από το ίδιο το μνημόνιο!
Όσο και αν τα κατεστημένα κέντρα και τα συστημικά μέσα προσπαθούν να στήσουν ένα πολωτικό δίδυμο στα πρόσωπα των Τσίπρα και Μητσοτάκη.
Όσο και αν προσπαθούν να στηρίξουν Τσίπρα ή να αναδείξουν τον Κ. Μητσοτάκη ως εναλλακτική λύση του Τσίπρα, η απόπειρα τους δεν πρόκειται να έχει κανένα αποτέλεσμα.
Το δίδυμο Τσίπρα -Μητσοτάκη είναι το δίδυμο για την καταστροφή της χώρας και όχι για την ανάταξη της».
Ο κ. Λαφαζάνης κατέληξε λέγοντας πως «ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει γρήγορα την τύχη των προηγούμενων μνημονιακών πρωθυπουργών Γ. Παπανδρέου και Αντ. Σαμαρά, ενώ ο Κυρ. Μητσοτάκης με τις βαθιά αντικοινωνικές νεοφιλελεύθερες επιλογές του δεν μπορεί να αποκτήσει καμιά ευρύτερη λαϊκή εμβέλεια, πέρα από την εύνοια των κατεστημένων κέντρων στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης