Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πάγκαλος: Ο Μητσοτάκης είναι ένας Σημίτης σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ – Μπορεί να αναδειχθεί σε ιστορική φυσιογνωμία

Πάγκαλος: Ο Μητσοτάκης είναι ένας Σημίτης σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ – Μπορεί να αναδειχθεί σε ιστορική φυσιογνωμία
Αν ο Μητσοτάκης τηρήσει τις δεσμεύσεις του, θα αναδειχθεί σε μια από τις μεγάλες ιστορικές φυσιογνωμίες της ελληνικής πολιτικής ζωής, τόνισε ο πρώην υπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας Σημίτης σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, όπως το ζήσαμε την εποχή που διεκδίκησε την ηγεσία του κόμματος, ανέφερε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα» σχετικά με την εκλογή του ο πρώην υπουργός, Θόδωρος Πάγκαλος.
Μάλιστα, εκτίμησε ότι αν υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις που ανέλαβε στην προεκλογική εκστρατεία, όχι μόνο η χώρα θα αλλάξει μορφή και η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές, αλλά θα αναδειχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες ιστορικές φυσιογνωμίες της ελληνικής πολιτικής ζωής.
Παράλληλα, σημείωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει πάρει δεσμεύσεις, έχει υιοθετήσει θέσεις και πρόσθεσε ότι «είναι ένας άνθρωπος που έχει σαφώς μετανανεωτικές και μεταρρυθμιστικές θέσεις, στις οποίες επιμένει και μένει να δούμε αν θα τις υλοποιήσει».
«Αν τις υλοποιήσει, η άλλη παράταξη που έχει όλο τον λαϊκισμό μέσα της παλαιάς δεξιάς και τον καραμανλισμό, δεν ξέρω αν θα τον ακολουθήσει ή θα τον στηρίξει μέχρι το τέλος. Αν γίνουν τα πράγματα έτσι που σας τα περιγράφω, είναι θετικό βήμα, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνουν έτσι».
Ερωτηθείς αν θα μείνει ο κ. Μεϊμαράκης υπό την ηγεσία του κ. Μητσοτάκη, ανέφερε ότι «δεν ξέρω τι εντολές θα πάρει από τον Καραμανλή» και τόνισε ότι παραμένει ερώτημα αν θα μείνει ο κ. Μεϊμαράκης υπό την ηγεσία του κ. Μητσοτάκη.
«Ότι το έχει πει (σ.σ.: δηλώσεις Μεϊμαράκη για παραμονή στη ΝΔ), όλοι πριν φύγουν λένε ότι "θα μείνουμε και θα υπηρετήσουμε το νέο αρχηγό"» σχολίασε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης