Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στυλιανίδης (ΝΔ): Το στοίχημα του Μητσοτάκη είναι να λειτουργήσει συνθετικά και να ενώσει τη ΝΔ

Στυλιανίδης (ΝΔ): Το στοίχημα του Μητσοτάκη είναι να λειτουργήσει συνθετικά και να ενώσει τη ΝΔ
Ο Καραμανλής δεν υπέδειξε υποψήφιο, αλλά έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ.Μεϊμαράκη τόνισε ο κ.Στυλιανίδης
Την θέση πως το στοίχημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι «να λειτουργήσει συνθετικά και να ενώσει την παράταξη της ΝΔ» διατύπωσε ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης.
«Θεωρώ ότι υπάρχουν δύο πολιτικό-ιδεολογικές σχολές στη ΝΔ και το στοίχημα είναι ο κ. Μητσοτάκης να μπορέσει να συνθέσει και να ενώσει αυτού του είδους τις αντιλήψεις» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Στυλιανίδης.
Ερωτηθείς για τα αίτια της εκλογικής ήττας του Β. Μεϊμαράκη, ο κ.Στυλιανίδης υποστήριξε ότι αντί να απευθυνθεί στο κομματικό ακροατήριο της ΝΔ, απευθύνθηκε γενικά στην κοινωνία, ενώ τόνισε ότι είχε οργανωτικά προβλήματα καθώς βασίστηκε στον εθελοντισμό καθώς και ότι είχε ηλικιακό μειονέκτημα.
Αναφορικά με την έμμεση στήριξη Καραμανλή στον κ. Μεϊμαράκη ο κ.Στυλιανίδης τόνισε πως ο πρώην πρωθυπουργός «δεν υπέδειξε υποψήφιο, αλλά έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Μεϊμαράκη όπως είχε δείξει και ο Αντώνης Σαμαράς όταν τον επέλεξε ως αρχηγό μετά το δημοψήφισμα, και θα ήταν παράλογο να άρει την εμπιστοσύνη του αυτή, την ώρα που διεκδικούσε την ηγεσία».
«Έτσι πιστώθηκε ο Μεϊμαράκης στον Καραμανλή» υποστήριξε ο κ.Στυλιανίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης