Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: Είμαι έτοιμος να κυβερνήσω – Θα αγωνίζομαι για τη ΝΔ όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών

Μεϊμαράκης: Είμαι έτοιμος να κυβερνήσω – Θα αγωνίζομαι για τη ΝΔ όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών
Σίγουρα την επόμενη ημέρα στη ΝΔ θα υπάρξουν εντάσεις είπε ο κ.Μεϊμαράκης
Την θέση ότι νιώθει έτοιμος να κυβερνήσει διατύπωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος υποστήριξε πως όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τη ΝΔ.
«Είμαστε σε ευγενή άμιλλα, οι πολίτες θα επιλέξουν, από κει και πέρα θα συνεχίσουμε» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Μεϊμαράκης αναφερόμενος στην αναμέτρησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Αναφερόμενος στις εκλογές στη ΝΔ ο κ.Μεϊμαράκης υποστήριξε πως «είναι εσωκομματική διαδικασία, που ενδιαφέρει τον κόσμο, όμως μπροστά στα σημαντικά προβλήματα δεν απασχολεί τους πολίτες τόσο πολύ».
«Μείναμε πίσω, υπολόγιζα πως οι εκλογές θα κρατούσαν 20 μέρες και πάμε στους τρεις μήνες.
Από πέρυσι τέτοια εποχή εμείς έχουμε εκλογές κι εγώ από Δευτέρα θα συνεχίσω να τρέχω γιατί έχω πάρει φόρα»! υποστήριξε ο κ.Μεϊμαράκης, τονίζοντας ότι η ανανέωση σε ένα κόμμα δεν είναι μόνο ηλικιακή, επειδή διαβάζω ότι λένε κάποιοι ότι ο κόσμος ψήφισε 60% ανανέωση.
«Το αν επιλέξω στελέχη μόνο βάσει ηλικίας, θα είναι παρεΐστικο κριτήριο.
Πρέπει ο οποιοσδήποτε να έχει περάσει μέσα από την κοινωνία, και θέλω ένα σύστημα που θα δίνει ίδιες ευκαιρίες και στον γιο του πρώην υπουργού με τον γιο του αγρότη και από εκεί και πέρα ο καθένας ανάλογα με την αξία του να εξελιχθεί» είπε ο κ.Μεϊμαράκης.
«Δεν είμαστε ταξικό κόμμα, θέλουμε τους επιχειρηματίες και τους ιδιοκτήτες των μέσων παραγωγής, αλλά επειδή έχουμε συνθετικό λόγο και όχι συγκρουσιακό, θέλουμε όλες τις κοινωνικές ομάδες, και τον άνεργο και τον αγρότη, όλους» υποστήριξε ο κ. Μεϊμαράκης αναφερόμενος στο όραμά του για την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία.
«Σίγουρα, την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία θα υπάρξουν εντάσεις, είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, ενώ δεν απέκλεισε και αποχωρήσεις, εφόσον «κάποιοι δεν προσαρμόζονται στις συλλογικές αποφάσεις».
«Χρειάζεται πραγματικά, μια «νέα έκδοση» του κόμματος» τόνισε ο κ.Μεϊμαράκης, ο οποίος διευκρίνισε ότι είναι καλό να ακούγονται στα όργανα του κόμματος όλες οι φωνές, αλλά από εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι να συμμορφώνονται στις συλλογικές αποφάσεις.
«Αυτό κάναμε και το καλοκαίρι και πήραμε 28% στις εκλογές, αλλιώς αν αποχωρούσαμε και αφήναμε το ευρωπαϊκό πεδίο στον Τσίπρα, όπως υποστήριξαν τότε κάποιες φωνές στο κόμμα, θα παίρναμε το 15% που μας έδιναν και δημοσκοπικά», είπε ο κ.Μεϊμαράκης επισημαίνοντας ότι είναι έτοιμος να κυβερνήσεις, όπως αισθανόταν και τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν έγιναν οι εκλογές.
«Θα μιλώ με όλους τους πρώην προέδρους του κόμματος γιατί η εμπειρία τους είναι πολύ σημαντική.
Εξάλλου η ανταλλαγή απόψεων απαιτείται όταν πρόκειται να πάρει κανείς κρίσιμες αποφάσεις», τόνισε ο κ.Μεϊμαράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης