Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Αναξιόπιστος ο Τσίπρας - Δεν θέλουν το καλό της Ν.Δ. όσοι μιλούν για συμμετοχή σε οικουμενική

Μητσοτάκης: Αναξιόπιστος ο Τσίπρας - Δεν θέλουν το καλό της Ν.Δ. όσοι μιλούν για συμμετοχή σε οικουμενική
Το φλερτ Λεβέντη – ΣΥΡΙΖΑ υποκρύπτει μεγάλη ανησυχία για την κυβερνητική πλειοψηφία, τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ.
Την άποψη ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα αποδειχθεί αναξιόπιστος εξέφρασε με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μάλιστα, αναφερόμενος στο φλερτ μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Βασίλη Λεβέντη της Ένωσης Κεντρώων, σημείωσε ότι δείχνει πως ο πρωθυπουργός υποκρύπτει μεγάλη ανησυχία για την κυβερνητική πλειοψηφία.
Όπως σημείωσε, «μπορεί να λέει ότι αισθάνεται άνετα με την κυβερνητική του πλειοψηφία, αλλά αποδεικνύεται ότι μπορεί να είναι πολύ πιο εύθραυστη».
Παράλληλα, τόνισε ότι «σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι η Ν.Δ. θα συμπράξει σε ένα σχήμα μεγάλης κυβέρνησης», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι όσοι διακινούν αυτά τα σενάρια «σίγουρα δεν ενδιαφέρονται για το καλό της Ν.Δ.».
Αν και τόνισε αναφορικά με το ασφαλιστικό ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να συναινέσει, σημειώνοντας ότι «ο κ. Τσίπρας μόνος του μας έφερε σε αυτή την κατάσταση και μόνος του θα μας ξεμπλέξει», ωστόσο σημείωσε ότι είναι ανοιχτός σε συζητήσεις θεμάτων που αφορούν θεσμικές αλλαγές, όπως η συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση, η οποία τόνισε πρέπει να ξεκινήσει άμεσα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης