Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Αδειάζει» τον Καμμένο ο Φίλης – «Δεν υπάρχει καμία σκέψη για τα στρατιωτικά λύκεια» - Κατά της στράτευσης γυναικών ο ΣΥΡΙΖΑ

«Αδειάζει» τον Καμμένο ο Φίλης – «Δεν υπάρχει καμία σκέψη για τα στρατιωτικά λύκεια» - Κατά της στράτευσης γυναικών ο ΣΥΡΙΖΑ
Την αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην στράτευση των γυναικών, όσο και στα στρατιωτικά λύκεια εξέφρασε νωρίτερα και ο γραμματέας του κόμματος Παναγιώτης Ρήγας
Τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο «άδειασε» ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη της κυβέρνησης για στρατιωτικά λύκεια.
Ο υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης ερωτώμενος από δημοσιογράφο σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για τα στρατιωτικά λύκεια απάντησε ότι:
«Δεν υπάρχει κάποια σκέψη στη κυβέρνηση για το θέμα αυτό ούτε κάποια συζήτηση».
Την αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην στράτευση των γυναικών, όσο και στα στρατιωτικά λύκεια εξέφρασε νωρίτερα και ο γραμματέας του κόμματος Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.
Ο κ. Ρήγας είπε ότι η πολιτική της κυβέρνησης θα καθοριστεί στο κυβερνητικό συμβούλιο και πρόσθεσε ότι «δεν πρέπει να δίνουμε τόση έκταση στις προσωπικές απόψεις που εξέφρασε ο κύριος Καμμένος και δεν θα πρέπει τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που έχουν τόσο μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, να χρησιμοποιούν τις δηλώσεις αυτές για να δημιουργήσουν ζήτημα από το πουθενά».
Σύμφωνα με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, η συνεργασία του κόμματός του με τους ΑΝΕΛ τιμά την προσπάθεια που γίνεται να βγει η χώρα από την κρίση και να ανατραπούν τα κακώς κείμενα που δημιουργούν προβλήματα στο ελληνικό κράτος, για τα οποία την ευθύνη φέρουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Προφανώς, σημείωσε, σε επιμέρους θέματα τα δύο κόμματα έχουν διαφορετικές αντιλήψεις, δεν προσπαθήσαμε ποτέ να το κρύψουμε αυτό.
Σύμφωνα με τα σχέδια του κ. Καμμένου, στα οποία περιλαμβάνονται και στρατιωτικά λύκεια, όσες γυναίκες διεκδικούν θέση στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό σώμα, θα πρέπει να θητεύουν υποχρεωτικά στον στρατό, ενώ για τις υπόλοιπες η θητεία θα είναι προαιρετική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης