Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνέχεια στην κόντρα με τον Ν. Βούτση δίνει η Ζ. Κωνσταντοπούλου, με νέα σκληρά σχόλια

Συνέχεια στην κόντρα με τον Ν. Βούτση δίνει η Ζ. Κωνσταντοπούλου, με νέα σκληρά σχόλια
Βολές κατά του Ν. Βούτση και της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Με τέσσερις νέες αναρτήσεις στο προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου δίνει συνέχεια στο νέο επεισόδιο αντιπαράθεσης με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.
«Ο κ. Βούτσης, που ασκείται στην θρασυδειλία, τον τραμπουκισμό και τον αυταρχισμό ας μην επικαλείται τη δημοκρατία και την αριστερά που πρόδωσε η μνημονιακή δουλεία, η υποταγή στους δανειστές, ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός, η προδοσία του λαού δεν έχουν σχέση με δημοκρατία ή Αριστερά» αναφέρει στις αναρτήσεις της η πρώην πρόεδρος της Βουλής.
Στη συνέχεια, σε δυο ακόμα αναρτήσεις, «πυροβολεί» τον αντικαταστάτη της σημειώνοντας ότι «η κουλτούρα της φράξιας που αυτοαναγορεύεται σε Αριστερά, ενώ ονειρεύεται και λιγουρεύεται οφίκια και εξουσία ουδεμία σχέση έχει με Αριστερά.
Η αναφορά στη νομιμότητα, το δίκαιο, το Σύνταγμα δεν είναι νομικισμός.
Αυτοί που τώρα έγιναν κάθε λέξη των Μνημονίων καλύτερα να σωπαίνουν».
Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί σε συνέντευξη της η ζωή Κωνσταντοπούλου προανήγγειλε ότι θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, του Κώστα Αθανασίου και του φρούραρχου του Κοινοβουλίου τους οποίους κατηγορεί ότι είναι υπεύθυνοι για την «εισβολή» στα γραφεία της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος.
Στην επίθεση της κ. Κωνσταντοπούλου ο Νίκος Βούτσης ερωτηθείς από δημοσιογράφους απάντησε λέγοντας ότι «Ο απολίτικος νομικισμός αποτελεί διαχρονικά ξένη και εχθρική νοοτροπία προς τη λαϊκή βούληση, τη Δημοκρατία και την Αριστερά. Κανένα άλλο σχόλιο».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης